Zincir Kilit Mevzusu - Abus City Chain 1060/170 cm

Selam Arkadaşlar

Yaklaşık iki hafta önce 1 yıldır almak için beklediğim (para biriktir, işsiz kal/tekrar iş bul) motosikletimi sonunda alabildim.

Amazon RAMAZAN kuponuyla alınmış abus 8077 disk kilidim var. Zincir kilit olarak City Chain 1060 almayı düşünüyorum. Bugün yarın alırım. Almadan öcne sorayım dedim, o fiyatlara önereceğiniz başka kilit var mı ? veya o kilitle ilgili iyi/kötü söyleyeceğiniz bişiler ?

Teşekkürler

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
abus city chain yerine az daha pahalısı olan abus granit extreme al. zincir kalınlığı biraz daha kalın. için rahat eder.

Kasko yaptırmayı ihmal etmeyin. Ne kadar kilit zincir de olsa çalmayı kafasına koyan hırsız çalar. kasko da yaptırın içiniz rahat etsin.

bir ara bende niyetlendim almaya.. kırılmaz sanıyordum en garantisi budur diyordum.. youtube den izledim baktım birileri makasla çat çat kesiyor.. o kadar pahalısından vazgeçtim. abus markasından dolayı çok pahalı bence.. aynı malzemeden üretilen başka marka aldım.. 2 zincir 2 disk kiliti takıyorum.. alarmda aldım ama tesisata zarar verdiği söylentisi üzerine taktırmadım.. youtube den izleyin adamlar birçok markayı çat çat kırıyor ortalama 10-15 sn sürüyor kırmaları.. yani çok para verip sadece marka almaya gerek yok..

Abus çok pahalı yani motoru zar zor para biriktirip alan kişilere tavsiye etmem. Onguard alınabilir mesela 3 te bir fiyatına

onguard beast 14mm'e alıyorum...tabiki kasko da yaptıracağım.

fikirler için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar