Zincir gerecem ama göbeği sökemiyorum.

Yildizin ucuna bi boru tak. Moment etkisi yapsin. Tik diye aciver

kompresörle açılır onunla da açılmıyorsa arkadaşların dediği gibi kaynamıştır. tek çözüm kesmek olacaktır.

demeyin...:pale: bugun akşam onu açacağım ve buradan foto atacağım. Bekleyin.. Çok yakında Yıldız anahtara artık kaç gayme sayacaksam inşallah hakkını verir

Yıldız anahtarın birini artçı demirine daya, diğer taraftan ayağınla teptin mi açılması lazım en kötü.

Motoru satın aldığında birlikte verilen avadanlığın içinden uzatma borusu çıkması lazımdı. O boruyu anahtara takıp ayağınla üstünde biraz tepinsen açılır.

Tamamdır. Zaten ayakla zorlayacam başka türlü elle banamısın demiyor ya da anahtarın kafasına boru geçirip deneyecem.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:47 ----------

Motoru satın aldığında birlikte verilen avadanlığın içinden uzatma borusu çıkması lazımdı. O boruyu anahtara takıp ayağınla üstünde biraz tepinsen açılır.

Var varda o anahtar sapı bendeki 20-22 anahtara girmiyor. Küçük geliyor.

Lastik değişimi sırasında somunları anahtara taşla vurarak açmıştım! Tekrar takıp somunları sıktıktan motoru çalıştırdım, zincirler gevşeyiverdi.

Motor bir Modifiyeli cg 250

Son düzenleme:
neden gevşerki

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:02 ----------

Söktüm süktüm işte. Yaşasın 22 numara yıldız anahtar :mrgreen: Foto atacaktım atamadım arkadaşlar kusuruma bakmayın ama tekrar deneyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar