zenon..!!

bu beyaz ampüllerin 35 volt ta çalışanı yokmu
yani takanlar nasıl takıyo, bilenler bi bilgi verebilirmi?
ben bulamadım beyazını:silent: 35W sanayide sordum yoktu.55wlıları var.arabalar için olanı:cat:motor için olanı yok:wiinkk::wiinkk:

Abal adlı arkadasta 35w lık 2 tane OSRAM marka var cok da ıyı aydınlatıyor ama ben bulamadım o bulup almıs.Gecen sordum Istanbulda oto sanayılerınde bulursun var dedı ama bakmadım.Ama Düzce de sanayide bakmadıgm yer kalmadı 35W lık yok yok yok.

Arkadasım o motora 55W cok fazla AKun bıter demedı deme.Bulabılırsen OSRAM gibi kalıtelı bı markanın 35W lıklarından 2 tane al derım.

abicim maalesef bende 0 15 ytll lik xenon denilen adi ampulklerden aldım ama mmalesef verimliliği alamıosun sarımtırak yanıyo ve cok ısınıyo o modeller farı eritirsin ki bnce yapıcaksan ucuuzuna kaçma ışık düzgün yansa bile maximum 15 gün ü var 15 gün sonra farlar çalışmıycak çünkü patlıyolar:(((

arkadaşlar bende zenon kullanıyorum,8000k gücünde,400 ile 500 ytl arasında olduğunu duydum.aküye de hiç bir zararı yok,gece gündüz çalıştırıyorum.durumunuz varsa alın gerçek zenon farkı göreceksiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar