Demekki eleman çok sinirli falandı bana fiyat verdiğinde, ya da karısıyla falan kavga etmişti, baksana az daha sinirli olsa cbf250 parası çekecek demekki :cherry:kenya' Alıntı:Anlayacağın fiyat adamın o anki ruh haline bağlı![]()
Vade ve aradaki fiyat farkı için 1,5 dakika kadar beklememiz yeterli oldu, daha önceden Anadolu Cetelem'den kredi kullandığım için olsa gerek tam biz Kredi ne zaman onaylanır diye konuşurken satıcının bilgisayarından ding-dong bi ses geldi 12 ay vade yaptık 1500 ytl gibi bir rakama.grafiker' Alıntı:Anlayacağın fiyat adamın o anki ruh haline bağlı.... :queen:
cem-tek motoru tavsiye ederim.. liste fiyatına 1-2 ay vade senet felan yapıyolar...
Walla aslında bende istemiyorum ama motor piyasasındaki fahiş japon fiyatlarının düşmesi ve 3000 ytl gibi bir paraya sorun çıkarmadan 50.000 km yol yapacak CBR600F2'ye benzeyen yakışılı bir motor alabilmek hoşuma gitmiyor değil.enzodirlik' Alıntı:Turkiye De Cinli Motor Istemiyoruz; Cinli Motorlar Disari
es83tr' Alıntı:Arkadaşlar Bu motor olayının bakımları nasıl oluyor kışın nasıl muhafaza ediliyor , yağmurlu havalarda sürüldüğünde motorda herhangi bir sorun oluyorrmu, bir de en çok ögrenmek istediğim soruya bir cevap bulamadım 30 defa sordum Bu makina 100 km hıza kaç saniyede ulaşıyor. eski motorcular tahmındede bulunabilirler
aitho' Alıntı:Dur hele bugün alabilirsem pazartesiye kadar yazarım ben sama 0-100 arasının kaç saniye olduğunu ama 19HP makinadan fazla bişey beklememek gerek. Tahminen 6-7 saniyeden fazladır ama arabaların çoğunu ışıklarda ekersin gibime geliyo.
Unutmadan; AT SAHİBİNE GÖRE KİŞNER :cherry:
kayip1234' Alıntı:mrb arkadaşlar ben zsaranın motoruyla ilgileniyorum ama ona özel mesaj attım cevap gelmedi garanti olsun diye forumada yazıyım dedim. bu arada mesaj atmıyorum ama her gün bu forumu takip ediyorum. arkadaşlar samimi sevdim motorcu arkadaşları.
grafiker senin msn i ekledim ama olmadı heralde. (ben senin motoru gördüm)
ben ikinci el motor almak istiyorum ucuz olur diye.
lütfen ikinci el konusunda yardımcı olun arkadaşlar
msn:[email protected]
Tornedo' Alıntı:La bizim araba dohc motor var 8.9 sn de kalkıo.Ne yane babam beni geçermi :silent: Rezil olurum o gün satarım motoru:farao: