Zealsun Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

murat abi 10 da sirkeci dedi.. bizimde zaten 9.30 da burdan çıkmış olmamız lazım.. ben murat'ın yanına gidicem 9 buçukta ordan harem 5 dk ordan sirkeci. yani 10 civarı biz sirkecide olucaz.. izmarit arkadaşımız ve murat abiyle orda buluşuruz..
orda buluşunca size haber verip yola çıkarız

Ok o zaman bnm cebi biliyorsunuz sabah sirkeciye ulaşınca ararsınız.Ben şu kenyayı bulayım şimdi.
Bana bakın çekmecede bi kafe varmış sahilde motorcuların takıldığı oraya gidecez.Çok tavsiye ettiler.Aletleri parlatın ışıl ışıl olsunlar...
:)
valla belim koptu bugün cila yaptım motora.

Hepimiz parlattık:cherry:işim az önce bitti

Büyük gün yarın topiği okuyup katılmak isteyen tüm dostlara yarın 10.00 dolayları Harem vapurunun yanaştığı iskelenin karşısında ki park etmeye uygun yol kenarında Sirkeci deyiz oradan hareketle sahilden devam ediyoruz :cat:

yarın güzel olcak inşallah ama yağmur yağmaz umarım yoksam parlattıklarınız boşa gider :p
hepiniz benim ki gibi kirli olursunuz..:p
sabah erken kalkim de bi da sileyim bari :bounce:

Tatava yapmayın yağmur çamur farketmez bu yolculuk asla bitmez....:)

Son düzenleme:
Motosikleti
QJ SRT800s
tamamdır saat 10 da sirkecide iki murat karşılayacaz sizi:) yav ben ne güzel yıkamıştım motoru yol çalışması yapacakları tuttu:pr:

Evet arkadaşlar bugün malum büyük buluşmamızı gerçekleştirdik.Ben ve murat@,muratdiksöz,izzmarit,august ve murky arkadaşlarım katıldılar.Beraber büyükçekmece sahilinden-gürpınar yakuplu kavaklı beldelerinin insan ayağı basmamış alanlarına doğru yelken açtık:queen::queen:

Aşağıdaki linkten benim çektiğim resimleri ve videoların orjinal kalitedeki ve çözünürlükteki hallerini indirebilirsiniz.Forumdakiler kural gereği 640*480 ebatındadır....

http://rapidshare.com/files/52939742/criminal_video_and_pictures.rar

picture0267zn5.jpg

picture0268xu4.jpg

picture0269qe7.jpg

picture0276pa1.jpg

picture0277fo6.jpg

picture0282jo2.jpg

criminal ay gibi parlamış motorun maşallah. sorun ay gibi parlamak deilde senin jantların ay gibi parlaması.. ilginç..:p:bounce:

Son düzenleme:
epeyce yorulduk ama yorulmamıza değdi, eminim bu resimleri gören zs ciler ve diğerleri kıskanmıştır bizi:)
yolda giderken insanların hayran hayran bakıp bizi izlemesi çok keyifliydi, en kısa zamanda tekrarlanası bir organizasyon oldu,

3. kişilerin yorumları da güne renk kattı..
*yoldan geçerken kenarda selam çakan küçük çocuklar,,
*o kadar motosikletliyi görünce heyecanlanıp bayram mı var bugün diye soran yaşlı amca,,
*deniz kenarına parkettiğimizde motorları inceleyip inceleyip en sonunda bunlar aynı motor değil diyen adam,, -hiç mi temyiz kudretin yok be abi-
*murata yayla çorbası diye tarhana çorbası içirmeye çalışan garson,,

şimdilik aklıma gelenler bunlar..

Arkadaşlar güzel gezi olmuş :) Aranız da olmak isterdim gerçekten ama maruzatımı Criminale bildirmiştim. Hatta buluşma saatinde bir de mesaj attım sizlere özürlerimi ve selamımı iletsin diye umarım iletmiştir iletmemişsede buradan ben ileteyim :) Bir daha ki buluşmada Zealsunumla olmasada diğer motorumla katılacağım inşallah :) Herkese keyifli sürüşler

bende ki fotografların linkli ve 4 resim

Evet arkadaşlar bugün malum büyük buluşmamızı gerçekleştirdik.Ben ve murat@,muratdiksöz,izzmarit,august ve murky arkadaşlarım katıldılar.Beraber büyükçekmece sahilinden-gürpınar yakuplu kavaklı beldelerinin insan ayağı basmamış alanlarına doğru yelken açtık:queen::queen:

Aşağıdaki linkten benim çektiğim resimleri ve videoların orjinal kalitedeki ve çözünürlükteki hallerini indirebilirsiniz.Forumdakiler kural gereği 640*480 ebatındadır....
deyişine tümüyle katılıp aşağıdaki linki ve fotolarıda ben ekliyorum

Arkadaşlar CRiminAL in dediğince insan ayağı basmamış yerlerde"offroad"yaptık ki o koşullarda resim çekecek halimiz yoktu:)august ve CRiminALin konukseverliklerine teşekkürler

daha da kalabalıklaşmak dileğiyle
yaz henüz bitmedi:cat:

http://rapidshare.com/files/52957211/beylikduezue_gezisi.exe

Durum değerlendirilmesi

Zealsun aile fotografı:)(soldan sağa)ben ,murky,crim,murat@,august ve izzmarit

Motorlar uzakları biz motorları seyrettik:queen:

Son düzenleme:
Güzel gezi olmuş, havanızı atmışsınız. amma velakin o 1'inci fotoğraf(Criminal'in ekledikleri) ne öyle!
Askerlik yapmadınız herhal. Bi dahaki sefere size görev; bir kişi Nöbetçi Onbaşı olacak ve.... Komutu verecek: ''Sağdan hizaya bakkkkkkkkkkkkk'':p

Son düzenleme:
Öyle serptik motorlar bauhausun bahçesine onu diyorsun sanırım.Çatlasın millet.
Sedat merak etme mesajını herkese ilettim

Boğaçhan;793805' Alıntı:
Güzel gezi olmuş, havanızı atmışsınız. amma velakin o 1'inci fotoğraf(Criminal'in ekledikleri) ne öyle!
Askerlik yapmadınız herhal. Bi dahaki sefere size görev; bir kişi Nöbetçi Onbaşı olacak ve.... Komutu verecek: ''Sağdan hizaya bakkkkkkkkkkkkk'':p

aslında en klasıda o olmuş:p
bu arada murat abi isimleri yazarken diğer muratı unutmuşsun..:)
edit:düzelmiş..

Abi bunlara bittim şu karizmaya bak beeee
img05962yc5.jpg

Bir de bunları beğendim........

img0563fn6.jpg

img0592ku8.jpg

img0564jm1.jpg

img0595au8.jpg

Güzel iş çıkarttık.Devamlarını da organize edeceğiz emin olun.Önümüzde çatalca,hadımköy srtlarından karadeniz kıyılarına uzanan bi yolculuk ve ağva gibi projeler var.Niyetlilerin dikkatine

Zealsun kullanıcı/sürücüsü/sahibi kardeşlerim, size iki sorum olacak;

SORU 1: Parça açısından sıkıntınız var mı?

SORU 2 : Yetkili ve etkili bir servis hizmeti alabiliyormusunuz?

Rahatsızlık verdik galiba...

Son düzenleme:
Teşekkür ederim Criminal :) Bir daha ki organizasyon da görüşebilmel umuduyla tabi bizim sülale artık düğün yapmayı bırakırsa:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar