ewet dostlar uzun bi aradan sonra hepiniz sevgiler...
öncelikle bu ailede ismim olmaması benim hatam kabul ediyorum gözden uzak olan gönülden ırak olur misali :salut::salut:
Dostlara katılıyorum,topiğe giren ve tüm bu zaman süresince acaba ne yazıldı yada ne yapıldı diye merakla beklediğimiz arkadaşlar artık ne yapsalar yada yapmasalar bizden sayılacaklar ,hepimiz birbirimizin belleklerinde unutulmayacak izler bıraktık, hele birbirimizi tanıdıkça zs150-19 u - şimdiki beklentilerimiz ne olursa olsun-ortak zevk ,görünüm ve ekonomik boyutu ile seçmemiz (sanki hepimiz ayni kızı seçmişcesine )bizleri ortak noktalarda birleştiriyor
Kimileri -bizler değil-ya alt tarafı bir motosiklet bu kadar da anlam yüklenirmi demesin,haftasonu ilk kez bir araya geldiğimizde gerek yaş ,gerek öğrenim ,gerekse sosyal katman farkı gözetmeksizin 40 yıllık dostlar olarak ki zaten birbirimizi görmesekte tanıyorduk,kaynaştık:cat:
Diyeceğim o ki
ydanıskardeşimiz öyle kolay kurtuluş yok bir kere paçayı kaptırdın:queen:
Tüm olumsuz koşullara ,duyduğumuz acı haberlere karşın ,hala inatla ve keyifle motosiklet kullanmamızıda açıklamıyormu.
Eh bu işinde felsefesi böyle yapılır diyerek en kısa zamanda önerilere başlayıp bir araya gelelim
(farkındasınızdır topik hızlandı-okuyupta yazmayanlar katılım bekliyoruz
ttolgay arkadaşımız benimle beraber motorunu almıştı katılmak istemesine karşın olanağı olmadı ve bir hafta önce babasını yitirmiş olduğunu öğrendim zs 150-19 ailesi adına başsağlığı diliyorum ,enkısa zamanda aramıza katılması ,gezilerimiz veya buluşmalarımızda yeralması dileklerimizle...
değiştirme sebebim ;oğlum yanımda baba bu gezi seni bozdu dedi,siz ne dersiniz?