Arkadaşlar merhaba Şanlı çoook geçmiş olsun minibüslere fazla yaklaşmayın abi ve taksilere ani duruşları inanılmaz oluyor...:farao: Ben de yaşadığım kazayı ayrıntılı anlatayım Gökhan bahsetmiş ama ( Stormlord ) ,
Ataşehirde sakat bir sokakta sola döndüm her dönüşte önüme araba çıkardı nerdeyse 1 dk durdum arkama kadar kontrol ettim yavaşça geçtim arkada kız arkadaşım var bide saçı bozulacak diye kask takmadı 2 adımlık yer dedi abi, neyse tam döndüm ilerde sağdan bi araba çıkarmış kafayı bekliyor, sellectör yaptım korna çaldım bi el sallamadığım kaldı adam gözümün içine bakıyor ve duruyor tam geçeceğim cart diye önüme bi atladı o refleksle tek parmakmış bilmemneymiş düşünemiyorsunuz sonra ön teker buzdaymış gibi kaydı sola doğru gitti ve bizde sağa doğru düştük ama çok yavaş gidiyordum 20 ile falan, Sonra ben daha yerdeyken adama saymaya başladım zaten. Neyse hemen kalktım kızı kaldırdım iyimisin falan dudağını çarptı kask yok ya ben bi kötü oldum kontrol ettim sordum iyimisin bişeyin varmı abi benim canımdan önemli onunki ya titremeye falan başladım millet kazadan sandı ve hiçbiyerimize bişey olmadı motor sağa doğru düştü koruma demirine doğru sadece benim dirseyim biraz soyuldu rüzgarlık vardı sadece kızda da mont vardı onun sadece dizi çarptı galiba yere neyse bişey olmadı biton millet toplandı falan filan adama küfüre devam ediyorum bu arada adam iyimisin diyor napiim salak gibi atlamasın yola canım sonra adam gitti... Bende yamulan demiri ( nerdeyse motora kadar yamuldu ) ayağımla iterek düzelttim orta bağlantı kısmıından yamulmuştu orası çok sağlam değil galiba... Neyse bu kadar dostlar.. ucuz atlattık 20 ile giderken.