Zealsun Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hakanacan' Alıntı:
bab sayemizde onlarca kişi bu motoru aldı
istanbulda kullanan çok kişi var
ancak bırak fun clubu bi akşam buluşmak bile olamadı
ben herkezle tanışma çabalarıma bi son verdim
neden derseniz itekleme ile olacak iş deil bunlar
eğer bunu düşünüyorsanız
çarşamba akşamı sahilde kartal migrosta buluşalım derim
tamam derseniz oturur bi çay içer tanışır tartışırız motoruda
tamam diyenler özelden mesaj atsın

Ben Kartal Uğurmumcu da oturuyorum.Anadolu yakasında yapılacak her türlü geziye katılmak isterim.Şu anda tek korkum ehliyet.Hafta sonunu bekliyorum.Ama bu Çarşamba buluşacaksanız yine gelmek isterim.Duruma göre haber verin.
Ayrıca Uğurmumcu da Aydos ormanlık alanı (sayılı ormanlardan biri) var.İsteyen yemeğini yer,isteyen çayını içer,pikniğini yapar.Organizasyon için yer düşünürseniz buralarıda hesaba dahil edin.

turk1 özelden mesaj attım bi bak
bu arada ehliyeti olanlarla buluşalım bi ara
perşembe yuşa peygamberin kabri ziyareti var dualar edilecek beklerim herkezi

Arkadaşlar ehliyet sınavına girenler aldıgı puanları paylaşsın yaw
Adı ŞANLI
Soyadı SEVGİLİOĞLU
Kurumu 41856
İl Kodu 34
Sertifika A2

Dersler
Ders Adı Puanı Açıklama

MOTOR_A12 80 GİRDİ

motosikletin sağını solunu çekmekten kendim üzerine binip tek bir kare çektiremedim daha :) yakında bende gönderirim

Sedat Yıldız A2 95... Bak bi soru kaçırmışız iyi mi :p nese inşallah bu haftasonu direksiyon sınavıda olur da ehliyetleri alırız hemen... ( bi rivayete göre 5-6 ağustos olabilirmiş ama kesin değil ). Motorun fotoğrafını çekip yollicam inşallahta üşeniyom beee :p en kısa zamanda gönderirim ama :)

Bakın arkadaşlar amme hizmetide yapıyorum :) Aşağıdaki linkte burada yayınlanan ZS 150 resimlerinin hemen hemen hepsini bulabilirsiniz gözden kaçırdıklarım veya kaydetmediklerim olabilir...

http://rapidshare.de/files/26891850/Zealsun_ZS150-19.zip.html

hakanacan' Alıntı:
turk1 özelden mesaj attım bi bak
bu arada ehliyeti olanlarla buluşalım bi ara
perşembe yuşa peygamberin kabri ziyareti var dualar edilecek beklerim herkezi
hakan bende özelden mesaj atmayı denedim.umarım alabilmişindir.Selamlar

katılım olursa bende imkanları zorlar gelirim kartal migrosa

husogge' Alıntı:
herkese merhaba
10 gunluk yıllık ızınınımı kullandıgım ıcın topiğe bakamıyordum.bugun geldım ve ilk once yaptıgım sey motorumla tur atmak oldu.ozlemısım kullanmayı.
hakan abi veya ceash hafta sonu motoru sizlere gostermek ıstiyorum.sizin de uygun zamanınız olursa.ceash kardeş le goruscektik ama kısmet olmadı.ben gebze şekerpınarda oturuyorum.

herkese kazasız suruşler.
özelden telimi yazıyorum görüşelim

Son düzenleme:
merhabalar aranıza yeni katılıyorum.Sizin anlattıklarınızı okuyarak motor sevdalısı oldum. ama henüz motorum yok.İzmirde oturuyorum acaba aranızda Zealsun Zs 150-19'u olan izmirli arkadaşlar varmı.

han

selam arkadaşlar.... ketchup !!!!!!!!! ben de şu kapaklardaki yazıları elimle söktüm ama boş cerceve gibi iz kaldı.... bir de depodaki motor şemasını cıkaramıyorum kenardan az az tırtıkladım ama cizecem heryeri yahu.... şu iz bırakmadan nasıl halledilir, tam detaylı olarak yazsana be kardeş.... wd 40 sıkıp yumşamasını mı bekliyorsun??? Zealson !!!! sen de senin tekniği detaylandırsana.???? Yakında ben de resim cekip koyacağım buraya bakalım...

ZealsunChopperSanlı' Alıntı:
Arkadaşlar ehliyet sınavına girenler aldıgı puanları paylaşsın yaw
Adı ŞANLI
Soyadı SEVGİLİOĞLU
Kurumu 41856
İl Kodu 34
Sertifika A2

Dersler
Ders Adı Puanı Açıklama

MOTOR_A12 80 GİRDİ

BENDE 85 PUAN ALMIŞIM:) BAKALIM DİREKSİYON SINAVI NASIL OLACAK..3 HAFTA OLDU MOTORU HALA KULLANMIŞ DEĞİLİM YAAA:queen:
DİREKSİYONDAN KALCAZ BU GİDİŞLE:salut:

Emraxİ Motor Bende Var Ama Öle Bak
IŞiyoz Sabah AkŞam:)

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar,

Ben de sınavdan 95 almışım, bakalım hafta sonu ne yapacağız.

Haftasonu Cevahir alışveriş merkezindeydik hanım, çocuk falan. TCHIBO diye bir mağazaya girdik değişik ürünler var. Bir köşeye de bir kaç motosiklet aksesuarı koymuşlar. Ben eldiven aldım kaliteli bir şeye benziyor sanırım kışlık ama 50 ytl uygun geldi. 200 liraya mont vardı, montu sirkeciden aldığım için incelemedim, böbrek koruyucu (yumuşak, kuşak gibi bir şey) 17 liraydi o da olduğu için almadım. Yakın olanlar inceleyebilir.

İyi günler.

Emraxi hoşgeldin aramıza :rendeer:

Selam Taner İstanbulda olsaydın ben seni direksiyona çalıştırırdım...
Sınavdan geçtin bari direksiyondanda geç yaa çalış biraz baba gecersin direksiyon sınavı zor değilmiş...

August selam abi tşkler paylaşım için bi ara gidersem bakarım bilgimiz olsun...

Mont alacaklar METRO ya baksın,hepsi ithal,her tarafı destek korumalı,su ve rüzgar geçirmez ve dizaynı şık.Fiyat 156 YTL.

Arkadaşlar herkese merhaba,

Adim Tolga, Ataköydenim. Forumu hemen hemen başından beri taakip ediyorum da şimdi yazmak kısmetmiş... Forum boyunca yazılanlardan çok önemli bilgiler edindiğimi söylemek isterim. Birçoğunu da motorumun üzerinde uyguladım.
Aslında söylemek istediim hafta sonu direksiyon sınavına gireceklere içtenlikle başarılar dilemek. Çünkü ben de gireceğim ve artık umarım ehliyet sahibi olup göğsümü gere gere motorumla gezebileceem :mrgreen: (Neredeyse yaz bitiyo:salut: ) Belki sonra da hep beraber bir araya gelir de bir kulüp oluşturabiliriz. Kalabalık ve eğlenceli bir grup olabileceği kanaatindeyim. Umarım olur...
Tekrar tekrar herkese başarılar. Bu arada ben 100 almışım sınavdan şımarmak gibi olmasın...:bounce:

ttolgay' Alıntı:
Arkadaşlar herkese merhaba,

Adim Tolga, Ataköydenim. Forumu hemen hemen başından beri taakip ediyorum da şimdi yazmak kısmetmiş... Forum boyunca yazılanlardan çok önemli bilgiler edindiğimi söylemek isterim. Birçoğunu da motorumun üzerinde uyguladım.
Aslında söylemek istediim hafta sonu direksiyon sınavına gireceklere içtenlikle başarılar dilemek. Çünkü ben de gireceğim ve artık umarım ehliyet sahibi olup göğsümü gere gere motorumla gezebileceem :mrgreen: (Neredeyse yaz bitiyo:salut: ) Belki sonra da hep beraber bir araya gelir de bir kulüp oluşturabiliriz. Kalabalık ve eğlenceli bir grup olabileceği kanaatindeyim. Umarım olur...
Tekrar tekrar herkese başarılar. Bu arada ben 100 almışım sınavdan şımarmak gibi olmasın...

Merhaba Tolga kardeş,

Sen 4.kısımda mısın yoksa. Senin tam karşındaki apartmanda yakın akrabalarım var her geldiğimde görüyorum prensi. Ben ehliyeti alınca Ataköy'e gelmeye başlayacağım (Beylikdüzü) Ağustos'ta görüşürüz.

Selamlar.

august arkadaş,
Dooru tahmin ettin :cat: . Aslında buluşup tanışabilsek bööle sürprizler olmııcak tabii. Ama yine de hoş bunlarda. Şu ehliyet işi bi sonuca varsın bol bol görüşürüz artıkh...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar