Hakan abi kusura bakma gelemedim çünkü motorun yagını değiştirdim atatürk oto sanayide arkadaşın işi vardı onu bekledim.Hayırlı olsun yengeye mont valla böle yerlere üyelik için kullanıyorlarsa gerçekten vahim bir durum abi allah korusun evlisinde başına iş alma sonra

yenge tefe koyar valla hadi bana olsa neyse bekarım
Arkadaşlar sehpanın yayı var onu kesitirdim ben yere vuruyordu kasisden çukurdan gecerken şimdi güzel oldu ama zamanla gene gevşiyor iki kişi binerken yere değilde yukarı vuruyor şimdide

çift taraflı bantla ayak topuzu varya onu sardım sesi kesi iyi oldu ben böle çözüm buldum galiba sorun bende bugün arkadaş sehpa biraz kaymış abi dedi ondan vuruyor dedi şuanlık bi sorun yok...
Bende sirkeciden çantaları 100 ytl ye aldım kredi kartından da tek çekim yapıyorlar ilk başta 120 ytl fiyat çekiyorlar ama arkadaşlar gerçekten çok güzel duruyor ve çok işe yarıyor bu çantalar resmide ekliycem...
Garanti belgemi kaşeletmemiştim servise ve montaj kuponunu almamıştı benden onu sordum kaşelettim ve 2500 km bakıma gelmemi söyledi ben sorunca şuan 2000 aman dikkat edin bakım km kaçırdıgınız da kıllık çıkartırlar öle dedi usta + motor yagını sakına siz değiştirmeyin ben değiştirdim bugün ama söylemedim garanti dışına çıkar diyor yagı al biz değiştirelim diyor son olarak ilk bakım ücretsizdi 2500km bakımına kuru
25 ytl alıyorlar haberiniz olsun...
Arkadaşlar Avrupa yakasında oturanlar gelin salı akşamları oturup konuşalım ben bu salı katıldım çok hoş muhabbetler oluyor çok farklı motorlar geliyor inceleme ve konuşma fırsatı buluyorsunuz motoru olmayanda gelebilir herkeze açık
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16350 bekliyorum...