hakanacan' Alıntı:
yav arkadaşlar bzim başımız kel mi gökhan beni tanıyo ceash de var niye çaarmıyonuz bakiim
Hakan abi valla ani bir karar oldu biraz da geç buluştuk öğleden sonra 3 gibi,müsait olmazsınız diye düşündüm yoksa arardım

motor sürüs tekniklerini uygulamak için bir yer bulmuştum oraya gittik beraber,zemin gayet güzel (beton) idealtepe mgiros'u geçtikten 150mt sonra sağda çöp arabalarının park halinde durduğu bir otopark var orada çekildi resimler,hatta video da var

park alanından dragos tepesi gözükmektedir

ama dikkat edin bizim gibi sürüş tekniklerini uygulamaya çalışan fakat ehliyetsiz olan araba sürücüleri de var parkta :queen:
Bu arada resimlerin çekilmesi esnasında motorum boşta iken marşa bastım ( N ışığı yanmakta idi) ve motor yan ayakta duruyorken fırladı ve ayağıma doğru düştü neyseki bot vardı birde o anda kendimi attım hemen =) hafiften ayağım sıyrılmıştı sadece,2. defa devirmiş oldum motorumu anlayacağınız

kesinlikle boş lambasına güvenmeyin debriyajı sıkın :cherry:
Canerr le araba hadisesinden sonra migros'un oraya giridik yemek yedikten sonra tam çıkarken benim motor birden stop etti sanki hiç benzin gelmiyormuşçasına,benzin filtreme bakıyorum benzin var,depomu sallıyorum benzin var,marş basarken jikleyi açınca çalışıyor gazı bırakınca stop ediyordu,anladım ki karbüratörümün rolanti memesi tıkanmış,gazı çekince stop ediyor,motoru çalıştırmayı başarınca biraz anırttım karbüratör açıldı birdaha da yapmadı allahtan

Caner'in beni yolda uyarmasını duymadığım için nerdeyse kötü bir şekilde kaza yapacaktım(geri benim suçum yoktu adam manyak gibi sürüyordu ve hızım 50km idi),motorun kornası çok zayıf çok yüksek akımlı olmaması kaydıyle daha kuvvetli bir korna takmanızı tavsiye ederim,emin olun faydasını görüyorsunuz,uzaktan duyan yola çıkarken kafasını çevirme zahmetinde bulunabiliyor
setr74' Alıntı:
stromlor keşke burdada yayınlasaydınız resimler güzel gezi olmuş keşke yanınızda olsaydık gösterge konusunda hakveriyorum ben en şanslı kişiyim bu konuda az önce motosikletimi çalıştırdım tam evden çıkarken stop etti 298 km de bir depo için kötü bir sonuç ama rodajdayım emre ile aynı anda almıştık benzini o 310 km yaptı sanırım anlamadığım şey yedek depoya oda bende almamıştık aldığımızdada çalışmadı yedek depo rezerve musluğu biz aşağı çevirmeden tükenmişti ? acaba yedek depoyu ayrıcamı dolduruyoruz bizdemi bir hata var ?
bide yağ filtresini nerden sökeceğiz resimle gösterebilirmi biri ?
Valla resimleri ve siteyi caner hazırladı sağolsun

bütün resimleri koyarsak çok yer kaplar diye düşündüm koymadım
bende şu ana kadar toplamda 35 ytl lik benzin koydum ve 350 km yi geçtim,ortalama 10ykr/km harcıyor(yaklaşık 3lt/100km ki rodajda çok iyi bir rakam),Yedek depoyu ayrıca doldurmuyorsun yedek depo ana deponun içinde ağzı açık küçük bir depocuktur,benzin dolunca o da dolar,belki motorunu fazla yatırmışsındır ana depoya geçmiştir yedekteki benzin?

valla benzin olup olmadığını anlamanın en iyi yöntemi motoru sallayınca depodan ses geliyorsa benzin vardır

bu arada vananın üstünde benzinin akış yönünü gösteren bir ok işareti vardır,aşağıya doğru bakıyorsa normal depo konumu yukarıya doğru bakıyorsa rezerve konumu oluyor.
herkese sevgiler,saygılar.. :rendeer: