arkaşlar ben bu motoru kullandım ne viraja girebiliyor ne yürüyor saçma sapan bi motor o makinaya 2000 ytl verene kadar bence üstüne 500 ytl daha ekleyip cbr 125 alın içiniz rahat olsun
kardeş sen ince lastikli hafif ve spor tasarlanmış bir motor ile crusier motoru kıyaslıyorsun :mrgreen:
crusier motorlar çatalı uzun, ağır, gövdesi uzun ve dolayısı ile dönme kabiliyeti cıbıra göre çok düşük olan bir motordur. Ayaklarım arkada gövdem önde tabiri caiz ise
domalarak motor sürmek pek tarzım değil. kollar açık ayaklar önde sürmenin zevki ise bambaşka
Kujeste kardeş:
Ayna olarak yuvarlak ayna alman daha iyi olacaktır, virajda motoru yatırdığında görüş açın değişmeyecektir. Ama ayna bulamazsan honda titan kromlu ayna dersen istediğin aynayı bulabilirsin. Metrik 8 sanırsam vida çapı da.
Devir saati konusunda da söyleyebileceğim bence hiç değiştirme, zaten motorunun sesinden anlayacaksın doğru devirde olup olmadığını. Değiştirmek istersen önce adana'ya bir sor, ellerinde yoksa sirkecide çelik motor bayisi var
CROWN 150 model chopper ile göstergeler aynı, hatta üstünde vites göstergesi de var ama takım halinde satılıyor. Sorduğumda 60 ytl demişlerdi hepsine.. Yan ayaklığı da sorabilirsin aslında onunla aksamlar aynı. onun fiyatını bilmiyorum tabi

ragman kardeş numaranı kaydettim sana mesaj atıcam en kısa sürede
saygılar sevgiler.