- Konu Yazar
- #3,861
ya beyler süper gezi olmuş ya..!!
katılamamak çok pis fena koydu! :salut:
Gelmeyenlere yazık oldu demiştim
Hep bunun acısı ile yaşayıp kendini meyhanelere vuracaksın
ya beyler süper gezi olmuş ya..!!
katılamamak çok pis fena koydu! :salut:
Gelmeyenlere yazık oldu demiştim
Hep bunun acısı ile yaşayıp kendini meyhanelere vuracaksın![]()
HEHHE sağol sevgili altarÇok güzel geçmiş gezi. Sizin adınıza sevindim.
Bursa'da olmasam bende katılmak isterdim.
Ayrıca aramızda Motorhead sevenlerin olmasıda beni ayrıca sevindirdi.
aekadaşlar ne güzel bir toplanma olmuş böle yaa.. imrendim valla)) sizin motordan yok bende ama kabul ederseniz birdahakine bende gelmek isterim.. böylelikle heavy metal gençliğede bir kişi eklenir
bu arada ben ist anadolu yakasındanım.. siz karşı tarafta buluştunuz sanırım.. valla süper bir gün geçirmişiniz.. sizi tebrik ederim.. kazasız belasız günler dilerim...
))
aekadaşlar ne güzel bir toplanma olmuş böle yaa.. imrendim valla)) sizin motordan yok bende ama kabul ederseniz birdahakine bende gelmek isterim.. böylelikle heavy metal gençliğede bir kişi eklenir
bu arada ben ist anadolu yakasındanım.. siz karşı tarafta buluştunuz sanırım.. valla süper bir gün geçirmişiniz.. sizi tebrik ederim.. kazasız belasız günler dilerim...
))
merhaba üstadlar. bu forumu ve siteyi yaz başından beri üye olmadan takip ediyordum. büyük oranda superlight ve zs150 19 topiklerini takip ettim. fakat artık mesaj atmanın ,tanışmanın gerektiğini düşünüyorum, zira bugün kaporamı vermiş ve zs150-19 uma giden ilk adımı atmış bulunuyorum ne kadar sezon kapanıyor gibi olsa da. bu kararı da bu topikte motorun sorunlarının değil de gezi sohbetlerinin yoğunluğunu görünce verdim (demek ki pek sorunu çıkmıyormuş ki aletin, konuşulmuyoristanbul-bakırköy den ben Rahim, ileride sorularımla başınızı ağrıtırsam bağışlayın. bir yerlerden deri yelek bulup judas dinleyerek ilk turumu attığım günü bekliyorum. herkese iyi hafta sonları.
abı fıyat nekad dıyorlarkı gercı araıp sorarım ben gorusebılırsem... senın haberın varmı ne kadar dıyorlar?
Ben tekrar alsam mı şu bebekten diye düşünmeden edemiyorum..
Özlüyorum küheylanımı.. =(
stormlord fotolar harika.
Ah bir crosum olsada dağ dere gezsem
.birde son zamanlarda ozellikle on taraf cok gezinmeye basladı.dengem bozuldu gibi neden olabilir.lastik 0.acaba bosluk olabilirmi?vidalar sıkılı kontrol ettim.