teşekkür ederim cvp için.. daha cevap gelirse çok sevinirim..
Arkadaşımragmanın tüm dediklerine katılıyorum hele Keeway kullanıcısı arkadaşlarımın anlattıklarını düşününce bu koşullarda yeniden şeçme şansım olsaydı yine ZS yi şeçerdim hele Keewayi daha pahalı aldıklarını hesaplarsak
Örnek olarak 2006 alışlı olanaklar ölçüsü 4000kmlerdeyim ve şu ana dek
-arka iç lastik ,çivi batmasından dolayı 10ytl
-benzin filtresi (ben kurcalamıştım)5 ytl yolda alınca meğer 0,50krş muş
-eşya taşıyan birinin darbesi stop ampulünün bir kademesini kopardı oda 1 ytl
yani 16ytl harcama
servise gitmiyorum ,10 gün yattı gelince tek marşta çalıştı ki orjinal akü ve buji
karar senin
arkadaşlar bu sezon ne oldu bize kimseden ses seda çıkmıyo. nerde kaldı geçen sezon buluştuğumuzda yaptığımız planlar?? kimseleri görmez olduk
Murat bana geldiğinde storm sıktı gidon boşluğu öncesinde benim de kalkarken salınım yapıyordu ondanmış
Ya beyler iyice koptuk cidden.Geçen gün muratla da konuştuk burda.Stormlord tatilden dönünce güya yanıma gelecektin hiç haber çıkmadı.Muratdiksöz nerelerde belli değil.
Güya bu sene burakların evinin o tarafa tekirdağa gidecektik ordan da hiç ses çıkmadı.Ee okullar da açılıyo ramazan da geldi.Fırtınalar kasırgalar kopmadan buluşmamız gerek diyeceğim ama çok umutsuzum desem yeridir.Artık eski biz değiliz sanırım![]()
Dostlar 31 i gecesi Tatilden geldim yani 3. gün ve yeni okuyorum .
Bu demektir ki cumartesi ,pazar hazırım hemen organizasyonu yapın havalarda güzel aciliyetle topiğe yazalım hem yeni aramıza katılan ya da anca ehliyete kavuşup yola çıkabilecek arkadaşlarla tanışırız ,olası yine CriminaL in oraya sürüş olabilir uygun olan denize de girebilir elleri görelim
(Nami msn ye ve foruma gir konuşalım)