barışarock rezil bir organizasyondur, bu senelerdir böyle..
bütün hapçılar,serseriler doluyor maalesef.. müzikten çok sözüm ona siyasete kastıkları için de sittin sene adam olmayacak bir organizasyondur. Müziğin evrenselliğine siyasetin iğrençliğini bulaştırmak ne kadar doğru bilmiyorum Zaten seneye yapılmayacak..
ya bu arada hayırlı uğurlu olsun kusura bkmatesekkurler taner saol![]()
Motorsikletiniz,
- 80 km. ye kadar sanki ön jant yamukmuş gibi gidonu yukarı aşağı oynuyor ise ve 80 km. den sonra düzeliyor ise ,(Jantı nereye vurduğumu düşündüm)
- Arka Frene bastıkça fren tutma mesafesi uzamış ve fren bedalı sanki bir yere çarpıyormuş gibi ayağınızda bir his var ise ,(Fren lerin bakıma ihtiyacı olduğunu düşünmüştüm çin işi işte demiştim )
arkadaşlar bişey sorucam..
bir motor almak üzereyim bu gün yarın alıcam.. aklımda 2 model var keeway sl 150 ile ZS 150-19.. keewayı daha önce kullandım çok rahat bir sürüşü var.. tam istediğim gibi.. ama zealsunla ilgili hiçbirşey bilmiyorum.. burada yazılanlar var bitek.. motorunuzda sl'ler gibi titreşim varmı acaba.. birde servis olarak parça fiyatları nasıldır.. çok sorun çıkartırmı bu motorlar.. her hafta servis istermi mesela.. birde ben az çok km yapıcam.. mesela tuzladan edirneye gidicem bayağı bi.. bol bol gezicem.. içimde yıllardır bi hevesle bekliyorum bu günleri çünkü)
nasıl arkadaşlar bu motor sice bana göre mi..?? özellikle sl 150 ile karşılaştırdımızda (maddiyattan 2 model de kısıtlıyım) sizce en sağlam en sorunsuz hangisidir..
cevap verirseniz çok sevinirim.. 2-3 gün içinde motorumu alıcam çünkü.. yardımcı olan tm arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.. kazasız belasız sürüşler dilerim..
Keeway bizim motorlara oranla bayağı titreşiyor arkadaşım. Onlarda titreşim önleyici, aktif herhangi bir eleman yok. Keeway biraz daha cılız ve sade görünümlü, bununla birlikte ivmelenme biraz daha fazla. Zealsun bayağı cüsseli ve gösterişli. Biraz tercih meselesi.
Yedek parça konusunda şimdilik hiç ihtiyacım olmadığından birşey belirtemiycem.
Şimdiden hayırlı olsun...