motorda şarj sorunum vardı geçen hafta konjektörü değiştirdim aküyü şarj ettim artık sorun kalmadı diyodum dün mahmutbey yolunda gözüm devir saatine takıldı içi simsiyah duman olmuştu ve çıkmaya devam ediyodu. kenara çektim dumanın dağılmasını bekleyip çalıştırdım ama devir saati yandı gitti
bizim motora uygun devir saatini nerde buluruz bilen varmı??
Dostum geçmiş olsun,bizim devir saati ki bütün Çinlilerin ayni:mrgreen:sirkecide fazlasıyla vardır (göstergeleri takım olarak satıyorlardı ancak tekli de bulunur .
slm arkadaşlar bu motorun fiyatı nedir polen motor sitesinde fiyat yazmamışlar
ayrıca kaç HP bu makina
Tüm 150-ve 250 cclik motorlar Polen ve diğer firmalar tarafından getirilmiyor artık ithal edilmiyor,ama temiz bir 2. elini bulursan ki geçen topikten ttolgay 1600 ytl ye 3250km de -yamaha dragstar650 aldığından- vermiş .Kanuni Caracal birçok yönden bizim motora kardeş:queen:200cc diyorlar bizim motor bloğunun benzeri ya da aynisi var 12.47 hp bizimkiyle ayni güçte
temiz bir 2. el ,düşük kilometre bu segmentte ve bu fiyata (kesinlikle hakkı değil ama herkez büyük ccli motor aldığından kaça kaça veriyor)alabileceğin en iyi Çinli lerden ,lastik patlamasının(çividen)dışında hiç arızası olmadı :cat:ben de .