Zealsun Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hocam temiz güzel aletmiş hayırlı satışlar yalnız orda ibrede 140 diyor one ya öyle :mrgreen:

Nami, kısmetse alacağız senin motoru.. 1-2 gün içinde dönücem sana bu konuda!.. :cat:

Olur Burak. Akşam Mc'in orada buluşuruz 9 gibi . Havada iyi.

Son düzenleme:
Tamam burakçım haber bekliyorum senden.Valla durduğu yerde bana masraf.Bari bir dostuma gitsin de bi işe yarasın...

Nami önümüzdeki haftasonu geliyoruz kızımızı görmeye.. Haberin ola.. ;)

O zamana göre alıcı biri çıkarsa sen ver motoru, bizi bekleme yani.
Kısmetini kapamayalım.=)

Walla bi arayan var onun haricinde yok dostum şu anda.Bi sonraki haftaya beklerim gelin tabi.Garajda tozlu ve mağrur olarak bekliyo sizi :p

Motosikleti
QJ SRT800s
evet arkadaşlar gezi planını bu hafta içi yapıyoruz heralde nereye nasıl gideriz son kararımız nedir?? ben pek yer bilmediğim için bu konularda size uyarım biliyosunuz

Motosikleti
QJ SRT800s
namilerin ordan uzun yol yaparmıyız?? motorun yağını falan değiştireyim diyorum ona göre yoksa haftaya bırakıcam üşeniyorum valla:) bi de mangal menüsünde neler olacak ona göre cumartesi alınacakları toparlayalım

Arkadaşlar bu hafta sonu evi taşıyorum sanırım.Bi kaç blok ileri taşınacam.Burak motoru sana gösterebilirim bu hafta ama eğer bu haftasonu mangal falan düşünüyorsanız ben gelemem çünkü çok fazla işim olacak.Evi yalnız bırakamam

tüh, nami gene iptal.. :pr:

Nami, bizim ne zaman uğrayacağımız belli değil. Bakacağız ona! Haber ederim ben sana, uygun olursan geliriz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar