Arkadaşlar,
Bu arada Bursa'ya gelen arkadaşlar olmuş. Gerekli ev sahipliğini yapamadığım için üzgünüm.
Biliyorsunuz ben Bursa'dayım
Bursaya konaklamalı gelenlerden biri benim... Benim için çok güzel bir gezi idi.
İnşallah bir dahaki sefere transit geçişimde görüşmek üzere .... bu yaza 2 tane konaklamalı uzun yol programı koydum...1 tanesi Bodrum .. Diğeri Çanakkale tarafı...
Pazar günü mangal için gelip sizlerle tanışmak ve güzel bir gün geçirmek isterdim...... Ama Motorumu Cumartesi bakıma vereceğim.Yağ hortumum kaynak yapıldığı yerden yağ kaçırmıştı. Tekrar kaynak yaptırdım fakat farkında olmadan tekrar yağ kaçırmış..ben farkına varana kadar motorda yağ çok az kalmış:salut:...Hasar varmı yokmu yarın bakımda anlaşılacak... ...
Bunun yanında sağlam bir yağ hortumu hala bulamadım. ( Adanayı aradım ellerinde yokmuş, dışarıdan getirmek yerine onlarda sanayiide yaptırıyorlarmış bu hafta tekrar arayacağım ... Olmaz ise bizim buradaki sanayii de ben yaptırmaya çalışacağım Adana çiftine 25 YTL istedi ...Ben buradaki sanayii de kaça yaptırabilirim onu araştıracağım ) .
Bu nedenden dolayı Pazar günü gelmem zor görünüyor...sizlere iyi eğlenceler...