Zealsun Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Garipçe Gezisi

ozaman bu hafta garipçeye doğru mu gideriz?? bende merak ettim orayı

Bencede garipçe yapalım, mangalda yaparız.. Çok uzak biryerde değil. Evet O zaman Şöyle bir katılım listesi yapalım sürekli güncelleyelim, pazara az zaman kaldı.

Son düzenleme:
Motosikleti
QJ SRT800s
evet anadolu yakasında oturan arkadaşlar murky - murat@ sizinde sesinizi duyalım:) siz ne diyosunuz
muratdiksöz abimiz gelirmi bilmiyorum motoru tamir ettirdimi acaba??

Bencede garipçe yapalım, mangalda yaparız.. Çok uzak biryerde değil. Evet O zaman Şöyle bir katılım listesi yapalım sürekli güncelleyelim, pazara az zaman kaldı.

- Gelenekselleşme Potansiyelli Denize Giremesekte Garipçedeyiz Gezisi - :)
Tarih : 20 Nisan 08
Katılımcı Listesi :

->ragman
->B.m.O
->izzmarit
->taner_k

Eklemeyi unuttuğum veya katılmak isteyen varsa buradan yazabilir.

RAGMAN allah razı olsun kardeşim. hani izmirden gelmem zorda olsa kendi adımı listede görünce mutlu oldum:rendeer::rendeer::rendeer:

abicim her zaman bekleriz ama yol seni yormasın:)
eyvallah kardeşim :mrgreen:

Son düzenleme:
Gelirsen seviniriz, buyur herzaman gel.. Ama birazcık yolun varmış :)
Dikatsizliğim ya pardon.. :pr:
Listeyi düzeltiyorum...

murky burda :) arkadaşlar büyük ihtimal gelebilirim söz veremicem ama listeye adımı yazıyorum.. ayrıca yanımda zealsun'u olmayan arkadaşlar da getirebilirim kabul ederseniz. olar mı ?
güncel liste :
->ragman
->B.m.O
->izzmarit
->taner_k (Manevi Katılımcı)
->MurKy

Garipçe Gezisi

- Gelenekselleşme Potansiyelli Denize Giremesekte Garipçedeyiz Gezisi - :)
Tarih : 20 Nisan 08
Katılımcı Listesi :

->ragman
->B.m.O
->izzmarit
->taner_k (Manevi Katılımcı)
->MurKy + Arkadaşları

Eklemeyi unuttuğum veya katılmak isteyen varsa buradan yazabilir.

Arkadaşlar,

Uzun zamandır girmiyordum siteye. Malum iş, güc, dünya hali. Piyasaların durumu malum. Neyse...

Bu arada Bursa'ya gelen arkadaşlar olmuş. Gerekli ev sahipliğini yapamadığım için üzgünüm.

Garipçe gerçekten çok güzel bir yer sanırım. Bende Taner_k arkadaşım gibi uzakta olduğum için manevi olarak yanınızda olduğumu söylemek istedim.

Biliyorsunuz ben Bursa'dayım

Son düzenleme:
evet beyler.. son plan nedir?..
garipçe yolunu kimler biliyor şimdi tam olarak?..
mangalı kim getiriyor?.. :)

evet beyler.. son plan nedir?..
garipçe yolunu kimler biliyor şimdi tam olarak?..
mangalı kim getiriyor?.. :)

Son planı bende bilmiyorum :) Burada konuşulduğu kadardır heralde...
Garipçenin yolu çok kolay, rahatlıkla bulacağız Burak. Rumeli feneri yolundan yol ayrımı var. Tabelası bile var bu köyün :mrgreen: Hiç olmadı sarıyerde garipçeköy otobüs hattı var, şoförlere sorarız.Gideceğim yerin yolunu bilmektense, bilmemeyi tercih ederim oda ayrı konu.:cat:

Mangal bende vardı ama şu anki durumu ne bilmiyorum. Sağı solu sağlamsa ben getiririm.Yarın konuşuruz mangal işini. Yarın A2 sınavına giriyorum. Öğleden sonra MT deyim.

Arkadaşlar,

Bu arada Bursa'ya gelen arkadaşlar olmuş. Gerekli ev sahipliğini yapamadığım için üzgünüm.

Biliyorsunuz ben Bursa'dayım

Bursaya konaklamalı gelenlerden biri benim... Benim için çok güzel bir gezi idi.
İnşallah bir dahaki sefere transit geçişimde görüşmek üzere .... bu yaza 2 tane konaklamalı uzun yol programı koydum...1 tanesi Bodrum .. Diğeri Çanakkale tarafı...

Pazar günü mangal için gelip sizlerle tanışmak ve güzel bir gün geçirmek isterdim...... Ama Motorumu Cumartesi bakıma vereceğim.Yağ hortumum kaynak yapıldığı yerden yağ kaçırmıştı. Tekrar kaynak yaptırdım fakat farkında olmadan tekrar yağ kaçırmış..ben farkına varana kadar motorda yağ çok az kalmış:salut:...Hasar varmı yokmu yarın bakımda anlaşılacak... ...

Bunun yanında sağlam bir yağ hortumu hala bulamadım. ( Adanayı aradım ellerinde yokmuş, dışarıdan getirmek yerine onlarda sanayiide yaptırıyorlarmış bu hafta tekrar arayacağım ... Olmaz ise bizim buradaki sanayii de ben yaptırmaya çalışacağım Adana çiftine 25 YTL istedi ...Ben buradaki sanayii de kaça yaptırabilirim onu araştıracağım ) .
Bu nedenden dolayı Pazar günü gelmem zor görünüyor...sizlere iyi eğlenceler...

Bunun yanında sağlam bir yağ hortumu hala bulamadım. ...

kardeşim belki biliyosundur ama yinede belirteyim.henüz havalar çok sıcak değil.o yüzden yağ soğutmasına fazla ihtiyaç duymassın. hortumları giriş çıkış yerlerine kör tıpa yapıp yağ soğutmasını iptal edebilirsin.motor için herhangi bir zararı kesinlikle yok.:cat:

IT sektörü ile ne kadar ilgilisiniz bilmiyorum ama ben DBA(Database administrator) olarak çalıştığım ve bu hafta nöbetçi olduğum için evden çıkmamam gerekiyor. (Yada gittiğim yere laptop ve internet bağlantısı götürmem gerekiyor malum database 24 saat ayakta olmalı :mrgreen:) Kısacası Garipçe benim için yattı. Sizlere iyi eğlenceler :)

IT sektörü ile ne kadar ilgilisiniz bilmiyorum ama ben DBA(Database administrator) olarak çalıştığım ve bu hafta nöbetçi olduğum için evden çıkmamam gerekiyor. (Yada gittiğim yere laptop ve internet bağlantısı götürmem gerekiyor malum database 24 saat ayakta olmalı :mrgreen:) Kısacası Garipçe benim için yattı. Sizlere iyi eğlenceler :)

suzuki çok sırıtırdı zaten:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar