SELAMLAR ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN TAHMİN EDEBİLECEĞİNİZ GİBİ İŞLER YOĞUN O YÜZDEN SİZLERDEN BİRAZ UZAK KALDIM:bounce:
EVVEEET MOTORLAR GELDİ GEÇEN HAFTA
125-6,125-2,LER GELDİ PAZARTESİDE DAHA FAZLA SİPARİŞ ETMEME RAĞMEN 15 ADET
150-19 LAR GELDİ YANİ
PRİNCE LER YANİ BABALAR GELDİ KOŞ VATANDAŞ KOOOŞŞ :queen:
ŞAKA Bİ TARAFA ARKADAŞLAR HAVALAR ISINIYOR AŞIRI SICAKTA MOTOR ÜZERİNDE FAZLA KALMAYIN KASKIN İÇİNDE İNSANIN BEYNİ KAYNIYOR....KENDİNİ KONTROL EDEMİYOR KAZA SEBEPLERİNDEN BİRİDE BU PEK KONUŞULMASADA BİLENLER BİLİR

ale:
MOTOR HAKKINDA : Arka ayak basamaklarında ve bazı parlak bölgelerde kromaj atması şikayeti oldu silerken dikkat edin..birde yenilerde ön fren merkezi siyah boyalı çıktı ufak bir ayrıntı daha eski motorlar tahta kutulu geliyordu tabi nakliye kırıkları can sıkıyordu ama şimdi metal bağlantılı kutularda geliyor sevindik
TALEP KALİTEYİ ARTTIRIYOR:cat:
HA BU ARADA BEN SALCANODA SATIYORUM AMA ONLARIN DAHA ÇOK YOLA İHTİYAÇLARI VAR YÖNETİCİLERİ VE KADROLARI ÇOK İYİ NİYETLİ VE CANDAN AMA BİRAZ DAHA ZAMAN :mrgreen:
PAZARLIK EDERKEN: Mümkünse peşin almak isteyin kaskı hediye isteyin ama çin malı safebet filan gibi kasklardan uzak durun
KASK HAYATTA BİR KERE LAZIM OLUR
EN KÖTÜ MAX LAZER ALIN
SELAMLA:rendeer: RRRR
hakanacan' Alıntı:
dostum o junlin yazmışsın
onda balansör yok 1
bu topiğin başlığı 150-19 2
(inanın yagını motol yagı koyuyorum) demişin motora başka yağ da mı konuyo bu 3
öle o motora da al kardeşim 2-3 tur at gez demezler bu da 4
kullanıcılar burada yeterince yorum yapıyolar bu yorumlara bakarak karar versinler
kullanıcılıar bu makınanın iyi olduğunu söylüyor bu paylaşım ben memnunum alanlarda memnun:salut:
hakanacan heralde bu arkadaş motul marka yağdan bahsediyor.sadece motosiklet yağı üreten performans yağlarıdır. ŞİDDETLE TAVSİİYE OLUNUR.
SELAMLAR
alonewolf' Alıntı:
SLM arkadaşlar bu tür motorları alırken üzerinde bir deneme yapın sonunda ah vah derseniz iş işten geçer motorların hepsinde sarsıntı var 15 gün oldu zealsun 125-6 model yani mondialin 125 KT modelinin aynısı bu motorda 90 diyor ama herhangi bir sarsıntı yok sıfır oldugu için fazla yüklenmedim kendimin junlin var eksoz ların köşe kaplamları düştü 3500 km oldu inanın yagını motol yagı koyuyorum yine aynı sarsıntı tavsiyem binmeden denemede almayın
125-6 ,mondialKT NİN AYNISI DEĞİL BİRİ İTİCİLİ DİĞERİ EKZANTRİK ZİNCİRLİ
vibrasyon yarı yarıya azdır .ve herkezin söylediği gibi jinlunda balancer sistemi yok lütfen konuları dağıtmayalım