Zealsun Zealsun Zs 150-19 Cruiser Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

selamlar yaw şu prince in resimlerini bulamadım nasıl bi motor hiç görmedim desem yeridir bi de özellikleri nedir
aydınlatırsanız sevinirim

arkadaşlar havalar soğudu ses seda çıkmaz oldu:) gerçi bende binemiyorum ne zamandır motosiklete ama bu paylaşımımızı etkilemesin:cherry:

mesela şöle bir konu başlatsam. zealsun 150-19 un en sevdiğiniz ve sevmediğiniz özelliği nedir ?
cvp : gösterişli olması en güzel yönü..en kötü tarafı ise balanstörden gelen şıkır şıkır sesi:)

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arklar mehmet ustaya bıraktım motoru hadı hayırlısı olsun bakalım :)

Gece_?

Hayırdır? Neden bıraktın motoru ustaya?

------------

Bu arada en sevdiğim yönü ebatları. Benim gibi bir adamın bile altında sırıtmıyor.
Sevmediğim yönü egzostumdaki kararma.

Gece_?

Hayırdır? Neden bıraktın motoru ustaya?

------------

Bu arada en sevdiğim yönü ebatları. Benim gibi bir adamın bile altında sırıtmıyor.
Sevmediğim yönü egzostumdaki kararma.

o kararma bendede var..ustanın sölediğine göre devrinde sürmediğimizden zorladığımızdan oluyomuş .. düşük viteslerde fazla yüklenme demişti.ama hepimizde mevcut sayılır:)

Merhaba dostlar ,yazamadım ancak hergün buradayım ,emin olun:cat:sırayla evdeki beyaz eşyanın neredeyse hepsi arızalanınca inanın yazmaya fırsatım olmadı (tüm konuları okumaya başlayınca zaman öyle bir geçiyorki)
Keyif verici kıvamında motora binmeye devam ediyorum,gezi amaçlı.
geçtiğimiz pazar Murky,ben yeni zealsun cu fikove Sl grubu 13 motor (TA larına kavuşan cobalt,balayyusuf ta eski cruiserciler olarakaramızdaydı)şöyle bir Anadolu Kavağı yapıp balık,midye,kalamar filan yiyip sahil sürüşüyle dönüşte Tem üzerinden döndük ,çok keyifliydi ,neredeyse hepimiz bir ara kaydık:mrgreen:kente göre daha soğuk ve buzlu bir ortamdı:p
Ve nasıl giyindiysem :queen:üşümüyorum alta termal bir içlik üzerine kayak pantolonu,üstüme bir sweat ,'windproof'yelek ve full koruma mont olunca abartmış gibi olsamda ,dönüşlerde 80-90km lik hızlarda otobanlarda iyi oluyor:wiinkk:
Tabii B.m.O.kardeşime yine haber verdik te ,bu ara murat@ ve o sınavlar yüzünden perişanlar:rendeer:gerçi murky de sınavlara giriyorda bizi yalnız bırakmıyor:cat:

tam hesabıyla 12.47 hp(beygirgücü) 9.3 kw/8500 r/min Zealsun
10.05 hp 7.5 kw/8500r/ min Keeway
1kw=1.34hp

Yani bu demektir 2.42 hp bizim motor daha güçlüdikkatinizi çektimi kıyaslamalarda hiç vurgu yapmadık galiba
Keeway topiğinin model özellikleri kısmında 7.5 yazıyordu.

Sonuçta şimdilik beklentilerimi karşılıyor,Burağın dediği gibi görünümü açısından cruiser doyumunu yaşatıyor

arkadaşlar bende buradayım; ama murat abiminde dediği gibi finallerle boğuşuyorum!

Bu arada sanırım beyaz eşya bozulma sezonu açıldı, benimde çamaşır makinesi alev aldı geçenlerde.. Çok şükür hallettik bir sorun çıkmadan. Murat abininde beyazlar bozulunca kesin bir lanet olayı var diye düşünür oldum :p

Ya arkadaşlar bu yağ hortumlarından sipariş edicem. Kaç günde geliyor, kargoylamı geliyor? Nasıl oluyor?.. Kaça mal oluyor?

Çok şükür benimkilerde sorun yok ama ne olur ne olmaz diye yedekte dursun diyorum. Birde motor bugün pek bir titrek geldi bana, acaba nedendir? Egzost çok paslandı, ondan olabilirmi dicem ama delinmediki.. :silent:

Kolay gelsin arkadaşlar,bende sınavlarla boğuşuyorum...İnşallah herkes çok güzel notlar alır.Zira benim almam lazım yoksa şapa oturacam :pr:

Ya arkadaşlar bu yağ hortumlarından sipariş edicem. Kaç günde geliyor, kargoylamı geliyor? Nasıl oluyor?.. Kaça mal oluyor?

ben sipariş verdiğimde gelmesi 1 hafta kadar sürdü. kargoyla geliyor..yanlış hatırlamıyorsam kargo masrafı ile 20 ytl filen. daha öncede bu konuda konuştuk..mutlaka tedarik edilmesi gerekn bir parça.. çatlar yada kırılırsa ki forumda birçok arkadaşımızın başına geldi yolda kalabilirsiniz.böle bir durumla karşılaşırsanız kör tıpa yapın .yağ alışverişi kesilsin..bu problem yaratmıyor..bu şekilde sürmeye devam edebilirsiniz.tabi bütün yağ boşalmadan kapamak gerek.insan çatladığını yada kırıldığını farkedemeyebiliyorr.:mrgreen:her motorda yağ soğutma yok sonuçta.kışın iptal bile edebilirsiniz yağ radyatörünü.. sipariş verdiğinizde aynı hortumu beklemeyin.esnek ve daha sağlam birşey yolluyolar.zaten onlarda bu problemi bildiklerinden bu parçayı özel olarak yaptırmışlar.herkese sınvada başarılar dilerim..:rendeer:

taner_k, çok teşekkürler..
bende tüm arkadaşlara sınavlarında başarılar diliyorum! şu sınavları bir atlatalım motorun üstünde uyuycam!! :D

Herkesin sınavlarında başarılar bu arada bizim parçaları artık kimden sipariş vericez polen bırakmış diye duyumlar aldım ama ne kadar doğrudur

Poleni aramış arkadaşlar, öyle birşey yokmuş. Bende pazartesi bir aricam bakalım, şu siparişi vericem hayırlısıyla.

Kolay gelsin arkadaşlar,bende sınavlarla boğuşuyorum...İnşallah herkes çok güzel notlar alır.Zira benim almam lazım yoksa şapa oturacam :pr:

nerlerdesin lem sen bi kayboldun gittin piyasadan neyse kızmıcam :mrgreen: kolay gelsin sınavların iyi geçer inşallah

taner_k, çok teşekkürler..
bende tüm arkadaşlara sınavlarında başarılar diliyorum! şu sınavları bir atlatalım motorun üstünde uyuycam!! :D

saolasın burakcım sanada kolay gelsin benimkiler yeni bitti..
sıcak soğuk demiyorum 4-5 gündür günde yaklaşık 30-40 km geziyorum üstelik uzak bi yere de filan gittiğim yok hep buralardayım

bugün poleni aradım, öyle servisi bırakma gibi bir durumları yokmuş. haberdar ediim arkadaşları dedim. Bu arada arkadaşlar, Motoshow 08'e yaklaşık 6-7 tane biletim var, hep beraber gidelim derim. Uygun olurmusunuz?

bugün poleni aradım, öyle servisi bırakma gibi bir durumları yokmuş. haberdar ediim arkadaşları dedim. Bu arada arkadaşlar, Motoshow 08'e yaklaşık 6-7 tane biletim var, hep beraber gidelim derim. Uygun olurmusunuz?

Bende Burak'ın sorusu üzerine Adana'da Zs 125 sahibi, forum arkadaşımız "teknikhoca" ile ÖM dan görüşüyorum ,tüm ayrıntıları Polen ile de görüşüp bize en kısa zamanda son durumu özetliyecek ,Adana'da bazı servisler kapatılmış(gerçi çoğu servis ithalçi firmalara hiçte hoş olmayan durumlar yarattı)tüm motosiklet ithalcilerinde olduğu gibi sektörel küçülme gereği onlarda nasiplerini almıştır mutlaka ve yedek parça üretimi filan gibi zorunlu durumlarla uğraşmaktalarmış neyse ilk elden yüzyüze görüşme sonrasında bilgilendirecek sağolsun...

Gidelim ,güzelleşelim:cat:eek:lanak olursa bir kaç gün gitmeyi istiyorum ,göremediğimiz arkadaşlarla karşılaşınca konuşmaktan sağa sola bakamıyorum:queen:

Motosikleti
QJ SRT800s
arkadaşlar selamlar bende işler yüzünden pek yazamaz oldum, ancak kim ne yapmış onları takip ediyodum
sınavlarınız bitmiş hadi geçmiş olsun :)
birisi bilet mi dedi:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar