Merhaba dostlar ,yazamadım ancak hergün buradayım ,emin olun:cat:sırayla evdeki beyaz eşyanın neredeyse hepsi arızalanınca inanın yazmaya fırsatım olmadı (tüm konuları okumaya başlayınca zaman öyle bir geçiyorki)
Keyif verici kıvamında motora binmeye devam ediyorum,gezi amaçlı.
geçtiğimiz pazar
Murky,ben yeni zealsun cu
fikove Sl grubu 13 motor (TA larına kavuşan
cobalt,balayyusuf ta eski cruiserciler olarakaramızdaydı)şöyle bir Anadolu Kavağı yapıp balık,midye,kalamar filan yiyip sahil sürüşüyle dönüşte Tem üzerinden döndük ,çok keyifliydi ,neredeyse hepimiz bir ara kaydık:mrgreen:kente göre daha soğuk ve buzlu bir ortamdı

Ve nasıl giyindiysem :queen:üşümüyorum alta termal bir içlik üzerine kayak pantolonu,üstüme bir sweat ,'windproof'yelek ve full koruma mont olunca abartmış gibi olsamda ,dönüşlerde 80-90km lik hızlarda otobanlarda iyi oluyor:wiinkk:
Tabii B.m.O.kardeşime yine haber verdik te ,bu ara murat@ ve o sınavlar yüzünden perişanlar:rendeer:gerçi murky de sınavlara giriyorda bizi yalnız bırakmıyor:cat:
tam hesabıyla
12.47 hp(beygirgücü) 9.3 kw/8500 r/min Zealsun
10.05 hp 7.5 kw/8500r/ min Keeway
1kw=1.34hp
Yani bu demektir 2.42 hp bizim motor daha güçlüdikkatinizi çektimi kıyaslamalarda hiç vurgu yapmadık galiba
Keeway topiğinin model özellikleri kısmında 7.5 yazıyordu.
Sonuçta şimdilik beklentilerimi karşılıyor,Burağın dediği gibi görünümü açısından cruiser doyumunu yaşatıyor