- Konu Yazar
- #2,501
Abi çelik motor servisi ile ben de görüştüm geçen hafta ama takıma 120 dediler ya...
Abi çelik motor servisi ile ben de görüştüm geçen hafta ama takıma 120 dediler ya...
Ya ben cennet mahallesindeki servise sordum takıma 120 dediler.Bi de şanzumandan farın içine gelen sokete o km sayacının kablosu uyuyor mu onu da öğrenmek gerek
Caddebostan sahiline arada uğrayan prince sahibi ben olabilirim ama sizi hiç görmedim..? :thumright
depoya anahtarla telefon numaranı yazarsın
Sadist misin be tövbe tövbeeeee:queen:
Bir de caddebostan sahil'e gelen bir zealsun daha var eğer bu forumdaysa kendisine selam ederim
tamam burdan açıklıyorumCaddebostan sahil e gelen benim
o filmdeki ''Kara Murat benim''gibi oldu biraz yahu
haftada en az iki üç kere gelirim oraya muhtemelen beni görmüşsündür... komşu sayılırız bostancıdaymışsın,ben de kadıkoyluyum yolun düşerse tanışırız bir gün
selamlar..
eheheh biraz
kullandığım mafsallı dizliklerin menteşeleri,depomu mahvetti yavirajları alırken depoya sarıldığım için dizlerimle,baya bi çizildi depo boya fln kalktı. Yaz sonunda boyatıcam komple zaten depoyu ya
![]()
Sadist misin be tövbe tövbeeeee:queen:
benim motorun arkasında plastik topcase var :mrgreen: olur da bir gün görürsen depoya anahtarla telefon numaranı yazarsın :cherry:
bu arada gökhan ben![]()
Ayıpsın baba, büyük bir zevkle! :queen: