criminal resimler cok güzel çıkmış ... seni hep motorun üstünde görelim... çabucak iyileşirsin inşallah...
Herkese Selamlar,
Ben bir sey sormak istiyorum sizlere. Bu motorun rodajını sizler nasıl tamamladınız. Motorda yazan 50 km hız sınırını aşmamak diye gorunuyor ama hangi vitesde kac devir yapak lazım. Ben tum forumu okudum bu rodajla ilgili ama ne yazıkki her kafadan ayrı bir ses cıkıyor.
Kimi kompresore al motoru, kimi alma (kompresor ne ??????), kimi 4000 deviri gecme, kimi 5-6000! i gec ki motor sagır kalmasın diyo.....Bende en iyisi bu motoru kullanan sizlere sormak istiyorum. Sizler nasıl tamamladınz bu süreyi.
Tesekkurler.....
izmarit geçmiş olsun kardeş
Ya bu kadar da kör olunmaz be kardeşim.Adam motora dalmış üstündeki çocuğu desen sanmış pes yaneee:queen:
uzun bi süre sizin motorunuzu kırmızı siyah sanmıştım renklerini yeni farkettim ki üstünde küçücük bi motor tutkunu varmış meğer. bakmakla bakmak arasında fark var dedikleri böyle bişey galiba :mrgreen:
*** schism ALLAH mustahakını versin emi akşam akşam beni güldürdün
ALLAH da seni güldürsün:rendeer
sticker o sticker)
o motor sevdalısı benim veled tam motor meraklısı önüme alıp gezdirmezsem beni rahat bırakmıyorgezi, bitince de anahtarı kendi çıkarıyor...(resimde görüldüğü gibi anahtara uzanmış vaziyette)
*** schism ALLAH mustahakını versin emi akşam akşam beni güldürdün
ALLAH da seni güldürsün:rendeer
sticker o sticker)
o motor sevdalısı benim veled tam motor meraklısı önüme alıp gezdirmezsem beni rahat bırakmıyorgezi, bitince de anahtarı kendi çıkarıyor...(resimde görüldüğü gibi anahtara uzanmış vaziyette)
SCHISM hoşgeldin aramıza.