- Konu Yazar
Yine döktürmüşsün vallahi çok saolasın. Acayip makbule geçti saol tekrardan.
kursunes kardeşim çok teşekkür ediyorum gerçekten üşenmeden yazdın valla. Allah razı olsun. Dediğin gibi ikinci el yerine küçük bişey al sıfır olsun 2 yıl garanti vs var en azından. Biraz önce bi yazı okudum mondial işine hiç girmeyin diyor. Bu seferde sıfır kebapçı motoru alacaksam bu ne olmalıyı tartışıyorum içimle
Hazır el attın konuya hadi bide sıfır bi kebapçı motoru söyle kardeş.
bence zat düşünme hele 2.el sebebi ise şanzıman sorunları sürekli yağ akıtıyror bide kasa büyük sık kayış koparıyor,ama mondıalın 125 mt si var 125 rt si var 150 hs si var onları düşünderim eğer mondıal alacaksan.
aldığın motor kayışı ilk kopardığında servisin kayışından değilde,mıtsubıchsı,powerluk yada bando japon tak çok uzun birsüre arkana bakma.
BEnde çamlıcaya çok yakınım, ama Gökhan Konşuk bakım yapar mı SYM için. Yani alırsam inş en yakın o diye söyledim. Yenikapı biraz ters bana, ama motor bakmaya gidebilirim oraya. Teşekkürler isim vermen gayet iyi oldu.
Senin dükkan nerede usta?
Leventkurt şu ilana bi bak istersen hem Kadıköy'de hem kredi filan diyo, oto galeri sanırım.
Mete_han hocam sen ne dersin? Bu arada senin elinde satılık motorlar var mı? Sahibinden de yada internette bakabileceğimiz bi yer var mı?
[/URL]