YZF R125 ile İstanbuldan çıkış ve Kayseride son

merhabalar arkadaşlar.
Şuan yurt dışında çalışıyorum mayıs sonu Türkiyeye dönüyorum kuzenim ve ben 2 motorla bir yolculuğa çıkmak istiyoruz :) İstanbuldan Yzf R125 alarak hem tatil hemde kamp kurarak bir yolculuğa çıkmayı istiyorum. Sizce R125 yolda ne gibi sıkıntılar yaşayabilir? Nelere dikkat etmeliyim ? (Farklı bir motor istemiyorum.)
Şimdiden teşekkürler o kıymetli bilgilerinizi benimle paylaştığınız için...

Gezilecek ve Kamp yapılacak şehirler. İstanbuldan çıkış.
1-) Çanakkale Ecebat- Zargana Tatil Köyü
2-) izmir Foça - Acar Camping
3-) Aydın Kuşadası - Yat Camping
4-) Muğla Bodrum - Zetaş Camping
5-) Antalya Kemer - Çıralı Camping
6-) Antalya Manavgat - Bogaz Camping
7-) Antalya Alanya - Perle Camping
:cool: Mersin - Talat Göktepe Ormanı
9-) Adana - Kebap Ziyafeti :)
10-) Nevşehir Göreme - Panorama Camping
11-) Kayseri - Deniz Malikanesi

Bu kadar :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
125 cc ve camping tsk :)

Uzun yolda bunaltici olabilir. Ama geze geze gidicem dersen neden olmasin.

senin gibi bende bir gezi planı yapmaya çalışıyorum ama motorum yok kısa zamanda kısmetse alıcam :) 125 cc bir motorla uzun yolda inan bana belli bir yerden sonra varacağın yere bir an önce varma içgüdüsü yüzünden sıkıntı yaşayabilirsin..bu senin gezini baltalamak için söylemiyorum ama tecrübeyle sabit.ki birden fazla şehir düşünüyorsun.sana tavsiyem çıtayı az daha yükselt(cc olarak).bir diğer husus ise alacağın motorun bagajı diye birşey olmayacak..ya topcaseler'le çıkacaksın yola ya da birkaç arkadaşın yaptığı gibi artçı selesine yükleyebildiğini yükleyip bağlıcaksın :) (ki bunca şehir gezeceksen üç beş birşey alıp çıkmıcaksın) 125cc motor+yük+varacağın yere hemen varma içgüdüsü,sonuç:işkence..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar