- Konu Yazar
Yahu demin baktım yine mahkeme kararıyla engellenmiş.Ne güzel motorları izliyodum ya 
Türkçemize sahip çıkıyorum.:queen: başlığına koptum bakmadım kapandımı ama kapandıysa yarın açılır meraketme
çocuk oyuncağı sankili haa ,
alın size yöntem : Denetim masası -> Ağ Bağlantıları -> Yerel Ağ Bağlantısı -> Özellikler -> İnternet Erişim Kuralları -> Özellikler -> Aşağıdaki DNS Sunucu adreslerini kullan ve açılan yerden yeğlenen DNS sunucu kısmına sırayla 4.2.2.1 yaz ve tamam de. TT'nin yasakladığı her siteye giriş serbest
Yahu demin baktım yine mahkeme kararıyla engellenmiş.Ne güzel motorları izliyodum ya![]()
çocuk oyuncağı sankili haa ,
alın size yöntem : Denetim masası -> Ağ Bağlantıları -> Yerel Ağ Bağlantısı -> Özellikler -> İnternet Erişim Kuralları -> Özellikler -> Aşağıdaki DNS Sunucu adreslerini kullan ve açılan yerden yeğlenen DNS sunucu kısmına sırayla 4.2.2.1 yaz ve tamam de. TT'nin yasakladığı her siteye giriş serbest
Harbı nedır yanı ya bu kadar da bı ısın .... cıkarılmazkıBılen gırıyor zaten her turlu neyı engellıyorsunuz
DNS gir olmadı www.jtunnel.com u ac ordan gır catır catır calıssın
![]()
ben metodu şimdi anlatacağım...
toparlak kanka milletin kafasını karıştırma...bak şöle olacak
www.vtunnel.com
bu siteye girip...www.youtube.com yazın ...anında girin...bu kadar basit...
tostoparlak' Alıntı:ben metodu şimdi anlatacağım...
toparlak kanka milletin kafasını karıştırma...bak şöle olacak
www.vtunnel.com
bu siteye girip...www.youtube.com yazın ...anında girin...bu kadar basit...

milletin kafasını bulandırıp gençliğin dimağına zararlı fikirler sokma bre meczup
devletümüz girilmeyecek dediyse girilmeyecek :tımarsız_sipahi_smileyi:
hakkaten abarttılar. iki gün açık bi gün kapalı..
telekominist_üye' Alıntı:Global dünyaya sınır çekilemez kanka...Devletde yalan Telekomda hikaye...ben yoluma bakarım...
global demek yuvarlak demek
racona ters bize ters
ula ne globalizmi, internet camiasına tek katkısı küfür olan bir milletiz. zati istemiyor bizi bu globalleşmiş(yımışak gibi top gibi bişey) ayular
bu sefer onlar toptan banlamışlardır bizi :queen:
metehan abim yav bu sitede bip bip bip diye sürekli ötüyor :mrgreen: