Yurdum insanından alternatif kask :))))

Milliyette yurdum insanı haberleri arasında rastladım , Hastası oldum. Negerek var kaska o kadar para vermeye.:queen:

http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/yeni/goster.asp?prm=0,6226967&id=9&galeriid=255#galeriStart

16.jpg

ALTERNATİF KASK
Çanakkale'de motosiklet sürücülerine getirilen kask takma zorunluluğu vatandaşı zorda bırakmış! Bazı vatandaşlar ceza yememek için ilginç yöntemlere başvurmaya başlamış. Baret takan bu bey de onlardan biri...

13.jpg

YARIŞMAK KOLAY, KAÇMAK ZOR
Türkiye, büyük emek harcayıp 'Dünya Cross-Country Şampiyonası'nın 4. ayağını Bolu'ya getirmeyi başardı. Ralliye katılan 17 farklı ülkeden 58 sporcu parkurda birbirleriyle mücadele ederken yola öfkeyle fırlayan inekler ve kaçışan kümes hayvanlarıyla da uğraşmak zorunda kaldı...
aha bu da ordaydı

13.jpg

YARIŞMAK KOLAY, KAÇMAK ZOR
Türkiye, büyük emek harcayıp 'Dünya Cross-Country Şampiyonası'nın 4. ayağını Bolu'ya getirmeyi başardı. Ralliye katılan 17 farklı ülkeden 58 sporcu parkurda birbirleriyle mücadele ederken yola öfkeyle fırlayan inekler ve kaçışan kümes hayvanlarıyla da uğraşmak zorunda kaldı...
aha bu da ordaydı

rezil olmuşuz ya :queen:

burda strafordan kask yapan var. akşam takıldığım cafenin yakınında dükkanı var. resmini çekip koyayım buraya. gerçi motorun üzerinde hafif Kalimero modunda oluyor ama :)
783c562a839d45b785282c2dd85b50d804.jpg

Motosikleti
Pancar Motoru
Valla bu memleket böyle güzel arkadaşlar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar