- Konu Yazar
Vay anasını sayın seyirciler. Polis gecenin köründe insanlık yapmış. Yolda kalan karıya,kıza yardım etmiş.
"Motorcuyum benyaaa" tribindeki beyimiz 2 kağat imzalayamamış.
Ve forumdan kimsede demiyor ki "ağa gece 12'lerde Bebekte, Sahilde gezmeyi biliyorsun da, Yolda kalan motorcuya yardım etmeyi bilmiyor musunuz"
2 kere okudum bu yazdığınızı. Ama şunun "ağa gece 12'lerde Bebekte, Sahilde gezmeyi biliyorsun da, Yolda kalan motorcuya yardım etmeyi bilmiyor musunuz" ne alaka olduğunu anlamadım. Sana ne benim kaçta nerde gezdiğimden çok ilginçsin ya.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:25 ----------
Kasksız artçı alan sen , kasksız artçıya ceza yazmayan polis ,ehliyetsiz motor kullanan motorcu , yolda ehliyetsiz kalanın motorunu bağlamayan yardımcı olmaya çalışan polis , kötü olan gene polis.
Vay anasını hemen linç edilmeli o polis , tez kellesi vurula
Bu bilinç altınızı yıkatın bi'.
Kasksız artçı almış olabilirim bu sadece beni ilgilendiren bir sorun. Kasksız binmeyi kesinlikle savunmuyorum ama sizi ilgilendirmez. Aynen dediğiniz gibi artçıya ceza yazmadığı için de suçlu polis. Bana resmen ''ya ceza yazayım ya yardımcı ol''a getirdiler ama yazsınlar cezamı umrumda değil.
Yazdığınız cümleden, polis görevini yapmayınca iyi polis oluyor sizin gözünüzde. Tebrik ederim.