Kız ehliyetsizmiş yalnız motorunun bağlanması gerekirdi eşek başımıyız biz de ehliyet için o kadar kasıyoruz bunun yolda kalmakla alakası yok bu işinVay anasını sayın seyirciler. Polis gecenin köründe insanlık yapmış. Yolda kalan karıya,kıza yardım etmiş.
"Motorcuyum benyaaa" tribindeki beyimiz 2 kağat imzalayamamış.
Ve forumdan kimsede demiyor ki "ağa gece 12'lerde Bebekte, Sahilde gezmeyi biliyorsun da, Yolda kalan motorcuya yardım etmeyi bilmiyor musunuz"
Bence bütün gerginlik Polisle kızın arasındaki samimiyet...Katil evinizdeki kuş bile olebilüüeer :queen:
Kime gore neye gore 1400 lira ceza? Neden 1300 değil? Bu ülkede hırsızlar sokakta geziyor, suç işleyenler tutuksuz yargılanıyor. Ceza kesilmesi gereken biri varsa sorumsuz ve umursamaz sürücü kursları. Bu kadar vergi harç ötv kim koyuyor ve hangi hakla her yılbaşında otomatik zam yapıyor. Benim yaptığım gibi alın ceza makbuzunu yirtip atın çöpe. Trafikte terör estiren ticariler var , otobüs minibüs ve taksiler var. Bunların ehliyetleri varda ne oluyor. Bu işin ehliyetle ilgisi yok. Önce saygılı bir toplum gerekiyor. Bunu yapamiyorsa sorunun kaynağı egitimsizlik. Ve en büyük açık ise devlet denetimi yok. Herkes trafikte istediğini yapıyor ve hesap sorab yok. Bir kamyonun sıkıştırıp ezdigi bir motoru düşünün, o yerde yatan cenazenin halini düşünün. O kamyon soforunun ehliyeti benim yaşımdan daha büyüktür belki. Demekki bunun ehliyetle alakası yok. Öyleyse cezalar da haksız ve zaten caydırıcı değil.