Yunus ekibi kaza yaptı

92cb57da-3a18-4e12-8234-d09e037a6835.jpg
556f9f65-5c2a-44e7-9666-dd604274ff83.jpg

Beşiktaş'ta motorize polis ekipleri, seyir halindeki otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet ikiye ayrılırken, kazada 1'i ağır olmak üzere 2 polis memuru yaralandı.

Kaza, saat 08.30 sıralarında Beşiktaş Barbaros Caddesi, Yıldız girişinde meydana geldi. 34 A 85206 plakalı motosikletle seyir halinde olan yunus ekipleri, aynı istikamette seyreden 34 YB 4606 plakalı araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet ikiye ayrılırken, kazada 1'i ağır olmak üzere 2 polis memuru yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Olay yerine gelen polis ekipleri ise basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı.

Basın mensupları ile polis ekipleri arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulansa konularak Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırıldı. Öte yandan, motorize ekiplerin arkadan çarptığı otomobilde ise maddi hasar meydana geldi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

alıntıdır

geçmiş olsun arkadaşlara da merak ettim kazayı nasıl yapmışlar arabayı ikiside mi? görmemiş.

neyse en kısa zamanda iyileşip görevlerine dönmelerini dilerim...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Haberlerde de izledim.Üzüldüm. Umarım en kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şehir komandolarımıza acil şifalar diliyorum...

Geçmiş olsun. Zevk için değil, görev uğruna bu merete binmek zorundalar..

Umarım kısa zamanda toparlarlar...

çok geçmiş olsun diliyorum kaza yapan arkadaşlara inşallah kısa sürede iyileşirler.

düşen polislere üzüldüm geçmiş olsun, tüm motorculara kazasız sürüşler dileğiyle...

Son düzenleme:
ALLAH şifa versin belalı yerlerden birisi barboros bulvarı her zaman tehlikeye açık bir yer

barbaros gerçekten rahatsız bir iniş trafiğine sahip.. şahsen genelde kaldırım tarafından inerim..

yunus arkadaşlara da geçmiş olsun..

Allahtan acil şifalar diliyorum.Günün 12 saati motor üzerinde olmak gerçekten çok zor.Yunuslara-şahinlere-motokuryelere ve tüm motorcu kardeşlerime Allah kolaylık versin.(amin)

çok gecmiş olsun allah acil şifalar versin allah tüm motorcu kardeşlerimi korusun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar