yüksek cc motor sahiplerinin egoları

Aslında bu başlığı açmak istemiyordum lakin üç değil beş değil, bir buçuk ay içinde onlarca defa yaşadım.

yüksek cc motor sahipleri virajda düşük cc motorların kendilerini geçip - tabiri caizse düşük cc ile virajda ellerine verilince - düzde son sürat 30 - 50 cm yanından geçerek ne kastetmek istiyorlar ? Virajda motorun hakkını veremiyorsan bunun kabahatlisi ben miyim ? Canıma dahası canına kastın mı var ? Nasıl bir vurdum duymazlık nasıl bir cehalettir bu ? Aynı şeyi 4 teker ile yapınca ana avrat bacı küfür ediyor tepki gösteriyor gelip buralarda öfkeni kusuyorsun ama kendin yapmakta mahzur görmüyorsun. Nasıl bir ezikliktir arkadaşım... Daha söyleyecek çok şey varda germim gerilmim... Cümleten hayırlı bayramlar keyifli sürüşler.

Bende boyle sacmasapan,cani sikilinca konu acanlari anlamiyorum.
Burada 4 tekere kufredip ofke kusan daha sonrads yanindan silme gecen bir uye goster?

Mümkündür, memlekette çeşit çeşit insan var. Gelişmekte olan bir ülke olarak; gelişmekte olan, gelişmemiş, gelişmek için çaba göstermeyen beyinlere sahip vatandaşlara sahibiz.. Gelişmekte olan ülke vatandaşlarının çoğunun içinde bir eziklik vardır, bunu telafi etmek için yaşadığınız yanlış olaylara sebebiyet verebiliyorlar. Özellikle akademik ve kültürel olarak eğitimsizlerse. Alışın bunlara, bu ülke yaşıyorsanız her şey olasıdır. Bunu yüksek cc ile ilişkilendirmek yanlıştır. Her yaştan, her cc'den bu tip insanlarla karşılaşmak olası... Sadece yüksek cc'nin yarattığı güç farkını gösterme çabası yüksek cc motosikletlilerde size karşı böyle bir tepki oluşturmuş olsa gerek. 125cc kullanan da farklı şekilde durumunu ifade ediyor.

Aksine çok gelişmiş, aşmış beyinler de var ama azınlıkta...

Son düzenleme:
Sahsen egoda ehliyet yasasinin da etkili oldugunu düsünüyorum. 18 yasinda kisilik arayisi icerisinde olan bir ergen de yüksek cc olursa haliyle bakin ben buradayim demenin en kolay yolu olsa gerek ara gaz, hiz, trafikte taciz etmek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar