YUKI Yuki YK 100 Yıldız Cup

vala baktım ilana da bence o tarz bi motor alıcaksan bide fiyat 1500 ben breton tavsiye ederim kardeşim ya da 2. el temiz yuvarlak kafa ybr bulursan 2 milyara 500 daha vermiş olursun arkana bakmazsın kardeş ama motor zevk meselesi kendi içinden geleni yap benim bu yukiyi almama herkes karşıydı ama ben çok istedim bence bi beko bayine falan da git benim motora bak tip istiyorsan ama dayanıklıkık falan ybr al derim o linkteki motoru almaktansa

motor aldım
regal raptor dd100 manuel manavgatta satan birinden 1400tl ye manavgat-antalya geldim 85-90 km fena diil parasına göre mal tabii
yinede ilgine teşekkür ederim raptor içime sinmeseydi senin motoru alacaktım valla nasip raptoraymış
allaha emanet ol kardeşim

tıkır tıkır şuan kardeş :) pazartesi mavisinden bi arkadaş alıcak şuan hazırda müşterisi bile çıktı 1600 e istiyo :)

yav almadığıma çok pişman oldum şimdiki duracakta 2. motor olarak uzun yola gelir cinsinden bi motor daha alacam ama seninkide iyi yine 100 lükte alsam olur
yani biraz yol yapın ya öyle 250-300km falan
sağlıcakla kal ara ara görüşürüz

yav almadığıma çok pişman oldum şimdiki duracakta 2. motor olarak uzun yola gelir cinsinden bi motor daha alacam ama seninkide iyi yine 100 lükte alsam olur
yani biraz yol yapın ya öyle 250-300km falan
sağlıcakla kal ara ara görüşürüz
100'lükle uzun yol falan yapılmaz, çok zorlayınca her yerinden yağ akıtır hale geliyor bu motorlar. 1000km'de 200 gram bile değil akıttığı ama yinede motorun dışi leş gibi yağ olunca sürekli, moralini biraz bozuyo insanın. Fakat rodaj bittikten sonra ne kadar zorlarsan zorla bi Honda CBF 150 gibi yağ kadar hale getiremezsin, ben motorumu çok zorladım, hararet de yaptı bir kere ama kesinlikle yağ yakmıyor.

100 lük olsun diye birşey demedim aslında ben 250lik falan düşünüyordum ama 100lük te olur icabında......demek istediğim o
yanlız uzun yol yapılmaz diye bir şey yok...benimkide yüzlük manavgattan aldım tek kontak 85km yol yaptım banamısın demedi yani okadarda diil..gidilir niye gidilmesin

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

130 luğu bendede var ilk basta egsoz saplamaları dandik defalarca kırıldı o yuzden ustundekı neyse 2 milim kalın olanını koydur veya alaşımı sağlam olan..yeni aldığım zaman 120-125 km kadar hız yaptım ama 3500kmde fılan bu aralar 100 ü zor görüor die bılırım kasasında biraz vibrasyon var sebebi alt takımı tutan civataları deiştirmek zamanla gevşiyor diğer cup motorlarına gore 100 lüğü olsa dahi seri ve şanzımanı 4 ten boşa (N) atan sistem fabrika çıkışı bı ara cbfler gibi yağ yakıyordu kendiliğnden sorun kalktı daha sıfır makına olmasına rağmen..frenlemesi iyi ama lastikleri değiştirmekte fayda var butün cuplarda oldugu gıbı lastık marka ve modelleri aynı yani dandik kasa iyi ama bunu alana kadar lifan tay100 alın 3 siboplu en azından

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

https://www.facebook.com/photo.php?f...2269616&type=3

özgür kardeşim burdada sen çıktın facebooktan da görüşüoruz bari burayıda bilgilendirelim :)

Arkadaşlar benim arkadaş aldı sıfır daha ilk gün egzoz çıktı durup dururken çin malı nolcak

arkadaşım ben sıfır aldım bakımlarını hep zamanında yaptım sürekli kontrollü bir şekilde bindim çok memnunum yakıtıda çok güzel 10 krş yakıyo km'de

Anasayfa
Forum
Foto Galeri
Haberler
Köşe Yazarları
Rehber
Kurallar
Arama
Reklam
İletişim
Çıkış
Üye Kontrol Paneli
Bildirimler 1
Abonelikleriniz
Profiliniz
Yeni Mesajlar
Hoş geldin, nadirin
Ana SayfaForumMT - Moto GarajMotosiklet ModelleriYeni Konu aç
Yeni Konu aç
Forum: Motosiklet Modelleri

Önizleme
YUKİ GUSTO VE ÇEVRE
YUKİ GUSTO aldım. Daha önce kullandığım KYMCO skuturumla otomobile çarparak aracın sağ tarafını yamulttum ama ben az yamuldum. Motorumu kazalı halde 0 Gustoyla takas ettim. 178cm BOY 82 kg.yim
İlk izlenimlerim: +ları: Gusto yu kullanmak çok zevkli. Katalog yakıtı: 2lt./100km.
Çok seri, hemen hızlanıyor ve 100km/h hıza ulasabiliyor.
Aynaları gayet iyi arkayı gösteriyor.
Frenleri yeterli
Arkasına bir topcase taktırın ki rahat malzeme taşıyabilesiniz.
Parça fiyatları ve servisi bedava sayılır.
100 kg. hafif ve kıvrak.
Büyük ve ağır motorların giremeyeceği yerlere girip trafikte rahat edersiniz. Hele de İst.da
Skutur rahatlığı var, üstüne vites değiştirme tadı da var.
Dünyanın en basit ve ucuz aleti. Yaşasın: cat: TAM BİR EKONOMİ VE ZEVK ALETİ.
GÖSTERİŞ VE FAZLA MALİYETTEN UZAK.

-LERİ: Fren ve vites pedalları çok ergonomik değil.
Lastikler tabiki dandik ama iş görüyor. Tubeless değil.
Vites oranları kısa. 3. vitesle bile rahat kalkabiliyorsunuz. 5. vitesi istiyor.
Marş pedalı da var ve tek basmayla marş alıyor. (Akü biterse sıkıntı yok)

TAVSİYELERİM:
Kullanama talimatında(motorun üstünde) 250km. boyunca 50km/s hızı geçmeyin ve sonrasında yağı değiştirin yazıyor. Kitapçığında da 1000 km.ye kadar 60km/s geçmeyin ve sabit hızlarda kullanmayın yazar. Bunlara uyun.
Yağı 15W40 bu yağı ben internetten 10 tl ye alıyorum.

Bence çin işi diye küçümsemeyin, 3500 tl.ye ancak bukadar olur vede hiç fena değil. Ama fazla paranız varsa başka.
İST.DA MOTOSİKLET KULLANIMININ ARTMASIYLA TRAFİĞİN RAHATLAMASINI SAĞLAR VE ÇEVREYE DAHA AZ ZARAR VEREBİLİRİZ.
Konu içeriği
Prefix:

Başlık:

YUKİ GUSTO VE ÇEVRE

YazıBoyut

:cherry: YUKİ GUSTO aldım. Daha önce kullandığım KYMCO skuturumla otomobile çarparak aracın sağ tarafını yamulttum ama ben az yamuldum. Motorumu kazalı halde 0 Gustoyla takas ettim. 178cm BOY 82 kg.yim
:wiinkk: İlk izlenimlerim: :) +ları: Gusto yu kullanmak çok zevkli. Katalog yakıtı: 2lt./100km.
Çok seri, hemen hızlanıyor ve 100km/h hıza ulasabiliyor.
Aynaları gayet iyi arkayı gösteriyor.
Frenleri yeterli
Arkasına bir topcase taktırın ki rahat malzeme taşıyabilesiniz.
Parça fiyatları ve servisi bedava sayılır.
100 kg. hafif ve kıvrak.
Büyük ve ağır motorların giremeyeceği yerlere girip trafikte rahat edersiniz. Hele de İst.da
Skutur rahatlığı var, üstüne vites değiştirme tadı da var.
Dünyanın en basit ve ucuz aleti. Yaşasın: cat: TAM BİR EKONOMİ VE ZEVK ALETİ.
GÖSTERİŞ VE FAZLA MALİYETTEN UZAK.

:pl: -LERİ: Fren ve vites pedalları çok ergonomik değil.
Lastikler tabiki dandik ama iş görüyor. Tubeless değil.
Vites oranları kısa. 3. vitesle bile rahat kalkabiliyorsunuz. 5. vitesi istiyor.
Marş pedalı da var ve tek basmayla marş alıyor. (Akü biterse sıkıntı yok)

:cat: TAVSİYELERİM:
Kullanama talimatında(motorun üstünde) 250km. boyunca 50km/s hızı geçmeyin ve sonrasında yağı değiştirin yazıyor. Kitapçığında da 1000 km.ye kadar 60km/s geçmeyin ve sabit hızlarda kullanmayın yazar. Bunlara uyun.
Yağı 15W40 bu yağı ben internetten 10 tl ye alıyorum.

:sunny: Bence çin işi diye küçümsemeyin, 3500 tl.ye ancak bukadar olur vede hiç fena değil. Ama fazla paranız varsa başka.
İST.DA MOTOSİKLET KULLANIMININ ARTMASIYLA TRAFİĞİN RAHATLAMASINI SAĞLAR VE ÇEVREYE DAHA AZ ZARAR VEREBİLİRİZ.:wiinkk:
:)
:mrgreen:
:cyclopsan
:p
:silent:
:pr:
:pale:
:salut:
:cherry:
:cat:
:rendeer:
:wiinkk:
:queen:
:bounce:
:farao:
:pl:
:sunny:
:santa:
:king:
:jocolor:
:flower:
:thumleft:
:thumright
:bestmt:
:joker:
[Tümü]
Etiketler:

Açacağınız konu ile alakalı kelime girin. Birden fazla kelime eklerseniz kelimeleri virgülle ile ayırın. En fazla 25 kelime ekleyebilirsiniz.

Diğer Seçenekler
Linkleri otomatik urlye çevir
www.ornek.com adresi http://www.ornek.com olarak eklenir.

Gülümsemeler gösterilmesin
Abonelikler
Konu Abonelik ayarları:

Anket aç
Seçenekler bu sayı ile bir anket oluşturun (Maksimum 50):

0

ANASAYFA anasayfaFORUM forumMotosiklet Fotoğrafları foto galeriMotosiklet Haberleri haberlerMotosiklet Yazıları yazarlarMotosiklet Firmaları rehberArama aramaMT Kuralları kurallarMotosiklet.net Reklam Verin reklamSite Arşivi arşivÜye listesi üye listesiİletişim formu iletişimÇıkış yap çıkışFacebook sayfamızı takip edin facebookTwitter sayfamızı takip edin twitterRSS Feed rssMotosiklet.net Mobil Sürümü için tıklayın MT Mobil Sürümü
Şuanki Zaman: 22:10 - Copyright ©2000 - 2018 Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd - Theme by PixelGoose Studio - SEO by vBSEO
Yukarı Git

sıfır aldığım yuki ye 1200 km. dayanabildim. 12yaşında italyanla takas ettim. şimdi çok mutluyum. çinli nin çinlisi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar