Anasayfa
Forum
Foto Galeri
Haberler
Köşe Yazarları
Rehber
Kurallar
Arama
Reklam
İletişim
Çıkış
Üye Kontrol Paneli
Bildirimler 1
Abonelikleriniz
Profiliniz
Yeni Mesajlar
Hoş geldin, nadirin
Ana SayfaForumMT - Moto GarajMotosiklet ModelleriYeni Konu aç
Yeni Konu aç
Forum: Motosiklet Modelleri
Önizleme
YUKİ GUSTO VE ÇEVRE
YUKİ GUSTO aldım. Daha önce kullandığım KYMCO skuturumla otomobile çarparak aracın sağ tarafını yamulttum ama ben az yamuldum. Motorumu kazalı halde 0 Gustoyla takas ettim. 178cm BOY 82 kg.yim
İlk izlenimlerim: +ları: Gusto yu kullanmak çok zevkli. Katalog yakıtı: 2lt./100km.
Çok seri, hemen hızlanıyor ve 100km/h hıza ulasabiliyor.
Aynaları gayet iyi arkayı gösteriyor.
Frenleri yeterli
Arkasına bir topcase taktırın ki rahat malzeme taşıyabilesiniz.
Parça fiyatları ve servisi bedava sayılır.
100 kg. hafif ve kıvrak.
Büyük ve ağır motorların giremeyeceği yerlere girip trafikte rahat edersiniz. Hele de İst.da
Skutur rahatlığı var, üstüne vites değiştirme tadı da var.
Dünyanın en basit ve ucuz aleti. Yaşasın: cat: TAM BİR EKONOMİ VE ZEVK ALETİ.
GÖSTERİŞ VE FAZLA MALİYETTEN UZAK.
-LERİ: Fren ve vites pedalları çok ergonomik değil.
Lastikler tabiki dandik ama iş görüyor. Tubeless değil.
Vites oranları kısa. 3. vitesle bile rahat kalkabiliyorsunuz. 5. vitesi istiyor.
Marş pedalı da var ve tek basmayla marş alıyor. (Akü biterse sıkıntı yok)
TAVSİYELERİM:
Kullanama talimatında(motorun üstünde) 250km. boyunca 50km/s hızı geçmeyin ve sonrasında yağı değiştirin yazıyor. Kitapçığında da 1000 km.ye kadar 60km/s geçmeyin ve sabit hızlarda kullanmayın yazar. Bunlara uyun.
Yağı 15W40 bu yağı ben internetten 10 tl ye alıyorum.
Bence çin işi diye küçümsemeyin, 3500 tl.ye ancak bukadar olur vede hiç fena değil. Ama fazla paranız varsa başka.
İST.DA MOTOSİKLET KULLANIMININ ARTMASIYLA TRAFİĞİN RAHATLAMASINI SAĞLAR VE ÇEVREYE DAHA AZ ZARAR VEREBİLİRİZ.
Konu içeriği
Prefix:
Başlık:
YUKİ GUSTO VE ÇEVRE
YazıBoyut
:cherry: YUKİ GUSTO aldım. Daha önce kullandığım KYMCO skuturumla otomobile çarparak aracın sağ tarafını yamulttum ama ben az yamuldum. Motorumu kazalı halde 0 Gustoyla takas ettim. 178cm BOY 82 kg.yim
:wiinkk: İlk izlenimlerim:

+ları: Gusto yu kullanmak çok zevkli. Katalog yakıtı: 2lt./100km.
Çok seri, hemen hızlanıyor ve 100km/h hıza ulasabiliyor.
Aynaları gayet iyi arkayı gösteriyor.
Frenleri yeterli
Arkasına bir topcase taktırın ki rahat malzeme taşıyabilesiniz.
Parça fiyatları ve servisi bedava sayılır.
100 kg. hafif ve kıvrak.
Büyük ve ağır motorların giremeyeceği yerlere girip trafikte rahat edersiniz. Hele de İst.da
Skutur rahatlığı var, üstüne vites değiştirme tadı da var.
Dünyanın en basit ve ucuz aleti. Yaşasın: cat: TAM BİR EKONOMİ VE ZEVK ALETİ.
GÖSTERİŞ VE FAZLA MALİYETTEN UZAK.

l: -LERİ: Fren ve vites pedalları çok ergonomik değil.
Lastikler tabiki dandik ama iş görüyor. Tubeless değil.
Vites oranları kısa. 3. vitesle bile rahat kalkabiliyorsunuz. 5. vitesi istiyor.
Marş pedalı da var ve tek basmayla marş alıyor. (Akü biterse sıkıntı yok)
:cat: TAVSİYELERİM:
Kullanama talimatında(motorun üstünde) 250km. boyunca 50km/s hızı geçmeyin ve sonrasında yağı değiştirin yazıyor. Kitapçığında da 1000 km.ye kadar 60km/s geçmeyin ve sabit hızlarda kullanmayın yazar. Bunlara uyun.
Yağı 15W40 bu yağı ben internetten 10 tl ye alıyorum.
:sunny: Bence çin işi diye küçümsemeyin, 3500 tl.ye ancak bukadar olur vede hiç fena değil. Ama fazla paranız varsa başka.
İST.DA MOTOSİKLET KULLANIMININ ARTMASIYLA TRAFİĞİN RAHATLAMASINI SAĞLAR VE ÇEVREYE DAHA AZ ZARAR VEREBİLİRİZ.:wiinkk:

:mrgreen:
:cyclopsan

:silent:

r:

ale:
:salut:
:cherry:
:cat:
:rendeer:
:wiinkk:
:queen:
:bounce:
:farao:

l:
:sunny:
:santa:
:king:
:jocolor:
:flower:
:thumleft:
:thumright
:bestmt:
:joker:
[Tümü]
Etiketler:
Açacağınız konu ile alakalı kelime girin. Birden fazla kelime eklerseniz kelimeleri virgülle ile ayırın. En fazla 25 kelime ekleyebilirsiniz.
Diğer Seçenekler
Linkleri otomatik urlye çevir
www.ornek.com adresi
http://www.ornek.com olarak eklenir.
Gülümsemeler gösterilmesin
Abonelikler
Konu Abonelik ayarları:
Anket aç
Seçenekler bu sayı ile bir anket oluşturun (Maksimum 50):
0
ANASAYFA anasayfaFORUM forumMotosiklet Fotoğrafları foto galeriMotosiklet Haberleri haberlerMotosiklet Yazıları yazarlarMotosiklet Firmaları rehberArama aramaMT Kuralları kurallarMotosiklet.net Reklam Verin reklamSite Arşivi arşivÜye listesi üye listesiİletişim formu iletişimÇıkış yap çıkışFacebook sayfamızı takip edin facebookTwitter sayfamızı takip edin twitterRSS Feed rssMotosiklet.net Mobil Sürümü için tıklayın MT Mobil Sürümü
Şuanki Zaman: 22:10 - Copyright ©2000 - 2018 Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd - Theme by PixelGoose Studio - SEO by vBSEO
Yukarı Git