[Yozgat - MT]

kartezyenx nickli kardeşimiz kaza yapmıştır.... burdan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...

kendi açtığı topicte iyi dileklerde bulunduk zaten abii..arkdas buraya yazmıyor ki....

herkese bol selam saygıdeğer hamşerilerim.Uzun bir aradan sonra şükür kavuşturana. 20 gün kadar memleketti tataildi derken bayağı uzak kaldık.İnşallah kaldığımız yerden devam.Topiğe canlılık hadi bakalım. Tekrar herkese kazasız belasız sürüşler.Allah kimsenin tekerine taş değdirmesin.

herkese bol selam saygıdeğer hamşerilerim.Uzun bir aradan sonra şükür kavuşturana. 20 gün kadar memleketti tataildi derken bayağı uzak kaldık.İnşallah kaldığımız yerden devam.Topiğe canlılık hadi bakalım. Tekrar herkese kazasız belasız sürüşler.Allah kimsenin tekerine taş değdirmesin.

hoşgeldin..nasıldır memleketim... bende bayramda gideceğim allah nasip ederse...

Hani derler ya kardeşim herkesin memlekei başka ama benim ki bambaşka. Gerçektende insanın memleketi gibisi yok. Taşı, toprağı, havası, suyu, bambaşka bir güzel geliyor. Yerden toprağı avuçlayıp hiç bırakmayacakmış gibi uzunca bir süre elinde tutuyorsun, sanki ayrı kaldığın yıların özlemini alıp götürüyor üzerinden.Tek sevmediğin tarafı dönmek oluyor o kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar