[Yozgat - MT]

Ya kardeş ben de Çekerekliyim. Geçen yıl ramazanda ben seni gördüm, yanından citroen C3 ile geçtim. Öncesinde de forumda gideceğini söylemiştin forumda fakat durup konuşma fırsatım olmadı çünkü Hataya gitmek için yola çıkmıştım. Neyse İstanbulda görüşürüz.
Ne zaman istersen hemşerim. :)

gördüğüm kadarıyla yozgat mt'nin çoğu İstanbulda. Ramazan sonrası toplaşsak mı...

Bozok yaylasının yiğit evlatları herkese bol selam ve saygı geceniz hayır olur inşallah.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI mız YOZGATLILARA tüm türk ve türklüğe kutlu olsun.

arabayı yenilemişsin heralde abi:)

evet 2 ay önce 2001 yılından beri kahrımı çeken accent imi satıp doblo aldım... artık bir sekiz senede dobloyla devam ederiz.... motorcu ve arabacıyım.. ama ben aynalarıma çok dikkat ederim...motosikletlileri farkederim... çünkü motorculardan biride benim.. yakında bi aksilik olmazsa mersedes travego ile aksu turuzm de istanbul kahraman maraş üzerinde kaptanlık yapacağım....

evet 2 ay önce 2001 yılından beri kahrımı çeken accent imi satıp doblo aldım... artık bir sekiz senede dobloyla devam ederiz.... motorcu ve arabacıyım.. ama ben aynalarıma çok dikkat ederim...motosikletlileri farkederim... çünkü motorculardan biride benim.. yakında bi aksilik olmazsa mersedes travego ile aksu turuzm de istanbul kahraman maraş üzerinde kaptanlık yapacağım....

Ooo, hayırlı olsun. Ama uzun yolda insan 'ah şu yolda motorla ne gidilir' diye içinden çok geçiriyor. Tekrar hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin...

ben motorlada arabayladaa uzun yola çıkıyorum..kuryelikten 6 sene ekmek yedim...son 3 seneden bellide şöförlük..yozgatlıyız her şey yakışıyor bize...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar