[Yozgat - MT]

hemşerilerim bu topiği ayakta tutarsak aşağı sıralara inmez..en azından siteyi açtığımızda yozgat mt yazısını görmek beni mutlu ediyor..hoşca kalın

mt kendini bi silkse yarısı yozgatlı çıkar:pbakan yok ama

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:37 PM ----------

hemşerilerim bu topiği ayakta tutarsak aşağı sıralara inmez..en azından siteyi açtığımızda yozgat mt yazısını görmek beni mutlu ediyor..hoşca kalın

haklısın toprağım

Sevgili hamşerilerim sizlerin ve tüm islam alemimin Mübarek Ramazan ayını kutlar, bu mübarek ayda tüm dualarınızın kabul olmasını ve kazasız belasız günlerde motor kullanmanızı Yüce Allahtan (c.c.) dilerim.

Sağolasın. Aman arkadaşlar oruçlu iken motorun üzerinde daha dikkatli olalım. Allah kazadan beladan korusun...

Nerelerdesiniz sevgili Yozgatlı hemşerileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim. Özlettirdiniz kendinizi.

Nerelerdesiniz sevgili Yozgatlı hemşerileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim. Özlettirdiniz kendinizi.

selam arkadaşlar nasılsınız... hafta sonunu şehir dışında geçirdiğim için forumdan uzak kaldım... şöför olmak gerçekten zor bi meslek.... ama ankara simalarından yozgat havasına benzer havayı solumak güzel...

Selam Aslen cekereklıyım. 26 senedır Istanbul Esenyurttayım. Gecen sene ramazanda motorla memlekete gıttım. Hava harıkaydı zıleye kadar yol aldım. Tas toprakda olsa benım memleketımden varmı guzelı. Heryerı hasret kokuyor. Kızıl topragını bozkırlarını dagını tasını gordugumde o yollarda demır atımla suzuldugumde damarlarımdakı kanın akısı hızlanıyor. Tum hemserılerıme yozgatın bozoklarına pehlıvanlarına selam olsun. Murat ERDEM 532 674 40 67

Selam Aslen cekereklıyım. 26 senedır Istanbul Esenyurttayım. Gecen sene ramazanda motorla memlekete gıttım. Hava harıkaydı zıleye kadar yol aldım. Tas toprakda olsa benım memleketımden varmı guzelı. Heryerı hasret kokuyor. Kızıl topragını bozkırlarını dagını tasını gordugumde o yollarda demır atımla suzuldugumde damarlarımdakı kanın akısı hızlanıyor. Tum hemserılerıme yozgatın bozoklarına pehlıvanlarına selam olsun. Murat ERDEM 532 674 40 67

Ya kardeş ben de Çekerekliyim. Geçen yıl ramazanda ben seni gördüm, yanından citroen C3 ile geçtim. Öncesinde de forumda gideceğini söylemiştin forumda fakat durup konuşma fırsatım olmadı çünkü Hataya gitmek için yola çıkmıştım. Neyse İstanbulda görüşürüz.

Sevgili hemşerilerim nerelerdesiniz çu formumuzu canlı tutalım be yav.Allah izin verirse bir haftaya kadar Kayeseriye taşınıyorum. Kaseri MT nin sayfası devamlı anasayfada dikkat ederseniz. Onları da takip ediyorum inşallah onlarlada tanışacağım.Bizde muhabbetimizi sayfamızda yapıp güncel tutalım.

nasip olursa bir daha ki yolculluk birlikte olacak hemşerim.... sayfayıo aktif tutalım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar