[Yozgat - MT]

selam hemşerilerim... güzel geçen bir istanbul gününden hepinize selam olsun.. sabah erkenden yozgat a gelecektim fakat oğlum için hastanede ufak bir operasyon yaptırdık gelemedim... nasipse 1 ay içinde ybr ile yozgat yapacağım...

hayırlı geceler yozgat..mutlu bakıyorum da işten güçten giremiyorsun mt ye:p..

65 km clio ile hiç çekilmez...sana bir adet motosiklet alalımda kurtul bu çileden....:p:p:p:p:p

clioyla deil keşke clioyla qitsem clioyla yolları bek seviom bide ehliyetim yok transporter la qidiyorum ama iş zor qeliyorr :)

selam hemşerilerim... güzel geçen bir istanbul gününden hepinize selam olsun.. sabah erkenden yozgat a gelecektim fakat oğlum için hastanede ufak bir operasyon yaptırdık gelemedim... nasipse 1 ay içinde ybr ile yozgat yapacağım...

Geçmiş olsun önemli bir rahatsızlık yoktur inşallah.

geçmiş olsun...

eyvallah sağolun...................................

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:17 PM ----------

eyvallah sağolun.........................................

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 PM ----------

qçmişşş olsunnn...

eyvallah sağol....................................................

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam yozgat mt..... Ses verelim biraz...

hemşo seneye hyosung gt 250 alcem nasipse istanbula gelirsem yardımcı olunmu bana

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:29 PM ----------

cevap yokmu:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar