[Yozgat - MT]

Reflexiv kardeş Kayseride nasıl istediğiniz zaman ortam oluşturabiliyormusunuz. toplaşmalar falan nasıl oluyor Allah nasip ederse bende birkaç aya kadar Kayseriye taşınacağım.

ilk başlarda birbirimize sadece gördüğümüzüde selam vermekle yetinirken şimdi kmk(kayseri motosiklet kulübü) diye bi grubumuz bile var..yani ortam güzel...:cat:

BOZOK yaylasının yiğit evlatları hepinize hayırlı Cumalar güzel haftasonları diliyorum

Tüm hemşerilerime selamlar ana sayfada memleketimi göremeyince duramadım yazdım. Ne yapalım böyle kendimiz çalıp oynasakta memleket bizim memleket.

yozgat mt grubunu kurarken pek ümidim yoktu yinede beklediğimden fazla ilgi olmuş.bende rahatsızlığım nedeniyle ilgilenemedim ve cevaplar yazamadım.şimdi sağlığım yerine geliyor inşallah bundan sonra daha çok vakit buluruz vede görüşürüz.
sizlerinde bildiği gibi ilimiz gençleri interneti sadece oyun olarak görüyorlar.aslında dünyaya açılıp faydalı olan bilgilere ulaşmak yerine sadece oyun aracı olarak düşünüyorlar.
motor sevgileri var ama korkuları çok fazla rahmetli arkadaşımız selami ünal'ın yaptığı kazadan sonra her anne baba çocuğunu motordan uzak tutmaya çalışıyor.
aslında hatamız çocuklarımızı bilinçli yetiştirmek yerine korkularımızdan dolayı motordan uzak tutmaya çalışmak oluyor.kimse ecelin önüne geçemez kazalarda bir anlık gaflet bazende şımarıklıktan oluyor.motor bilgisi zayıf gençlerimizde ilk bakışta hemen sürat denemeye kalkılıyor buda büyüklerini korkutuyor. belki haklılar ama gençlerin heveslerini kırmak yerine eğitmek daha iyi olmazmı.

sadece küçük bir ilimiz var olaylar unutulmuyor.

yozgat mt grubunu kurarken pek ümidim yoktu yinede beklediğimden fazla ilgi olmuş.bende rahatsızlığım nedeniyle ilgilenemedim ve cevaplar yazamadım.şimdi sağlığım yerine geliyor inşallah bundan sonra daha çok vakit buluruz vede görüşürüz.
sizlerinde bildiği gibi ilimiz gençleri interneti sadece oyun olarak görüyorlar.aslında dünyaya açılıp faydalı olan bilgilere ulaşmak yerine sadece oyun aracı olarak düşünüyorlar.
motor sevgileri var ama korkuları çok fazla rahmetli arkadaşımız selami ünal'ın yaptığı kazadan sonra her anne baba çocuğunu motordan uzak tutmaya çalışıyor.
aslında hatamız çocuklarımızı bilinçli yetiştirmek yerine korkularımızdan dolayı motordan uzak tutmaya çalışmak oluyor.kimse ecelin önüne geçemez kazalarda bir anlık gaflet bazende şımarıklıktan oluyor.motor bilgisi zayıf gençlerimizde ilk bakışta hemen sürat denemeye kalkılıyor buda büyüklerini korkutuyor. belki haklılar ama gençlerin heveslerini kırmak yerine eğitmek daha iyi olmazmı.

geçmiş olsun diyerek sözlerime başlıyorum...... yozgatlıyız ve sonuna kadar arkasındayız yozgat ımızın... bir gün her yozgat lı bilinçli bir motorcu olacaktır...

Evet maalesef.
Yozgattan katılımcı yok sanıyordum. Yozkentli nickli arkadaş sanırım Yozgatta oturuyor. Tekrar hoşgeldiniz ve geçmiş olsun.

Bizim köyde yağmurdan tarlaya gidemiyorlarmış. İklim mi değişti ne memlekette??:)

günleriniz aydınlık içinde geçsin ürünleriniz bol ve bereketli olsun YOZGAT'lı kardeşlerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar