Abi bu siteye yanı youtube gırme ıle ılgılı bır suru sıte var ama ben onaylı sıte lınkı verdım tum Dünyanın kullandıgı bır sıtenın lınkını verdım
giriyormu giriyor.işini görüyor mu görüyor gerisini boşver :queen:
Abi bu siteye yanı youtube gırme ıle ılgılı bır suru sıte var ama ben onaylı sıte lınkı verdım tum Dünyanın kullandıgı bır sıtenın lınkını verdım
Şimdi sizlere verecegım lınkle youtube gırebılırsınız
12. toplu internet kullanım maddesi gereğince bu verdiğin link yasak, seni şikayet edicem.
:mrgreen:
ByPaTr10
Arkadaşım çok sağol..İnan diğer verilen linklerde site açılıyor fakat video izlenmiyor...Bunda izleniyor çok sağol...![]()
Proxy ile site dolasmak kisisel bilgilerinizin risk'e edilmesi yani sira , ozellikle mahkeme kararlari ile yasakanmis ise basiniza olmadik isler acar , bilginize.
Yasaklanmis websitelerine proxy ile giris yapmak legal degildir , legal olmuyan islere bulasmak sucdur
Not: Baslikdan anlasilabilecegi gibi "Youtube Girme"toplanalim alalim yada kiraliyalim hizli trafiklere elverisli bir kac tb hiza sahip olan sunucu bagimli kalmiyalim
abicim şimdi senin bunu söyleyebiliyor olman için işletim sisteminin lisanslı olması lazım kullandığın bütün oyun ve programların lisanslı olması lazım
dinlediğin hiç bir şarkının filmin klibin vs. korsan olmaması lazım
daha sayamayacağım bir sürü prosedür var
şimdi devlet internet cafelerdeki onlarca lisanssız işletim sistemine göz yumacak bizim kıçı kırık bir user olarak youtube girmemize izin vermicek, ip mizden peşimize düşecek
doğru söylüyosun ama birinin bilgisayarında yasa dışı mp3, lisanssız MS işletim sistemi veya yazılımlar varsa bu onun sorunudur. BSA kafasına eser de o arkadaşın evini basarsa o zaman problem olur. Ama illegal bir yöntem, klüp olma yolunda ilerleyen bir topluluk sitesinde paylaşılıyorsa orada dur demek gerekir. Aksi halde Youtube'a erişimi yasaklayan mahkeme, illegal yayın yapıldığı için bu siteyi de kapattırabilir. bugüne kadar yazılmış dünya kadar bilgi de uçup gider. google'a "youtube'a girmek" yazarak zaten bin tane yöntem bulabilirsiniz. bu bilgiyi mt sitesinde paylaşmak profesyonelliğe yakışmaz.
ulen bende bi video koydum youtube kapandı zaten![]()