youtube için yardım!

12. toplu internet kullanım maddesi gereğince bu verdiğin link yasak, seni şikayet edicem.

:p:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ByPaTr10
Arkadaşım çok sağol..İnan diğer verilen linklerde site açılıyor fakat video izlenmiyor...Bunda izleniyor çok sağol...:)

Proxy ile site dolasmak kisisel bilgilerinizin risk'e edilmesi yani sira , ozellikle mahkeme kararlari ile yasakanmis ise basiniza olmadik isler acar , bilginize.

Yasaklanmis websitelerine proxy ile giris yapmak legal degildir , legal olmuyan islere bulasmak sucdur :)

Not: Baslikdan anlasilabilecegi gibi "Youtube Girme" :) toplanalim alalim yada kiraliyalim hizli trafiklere elverisli bir kac tb hiza sahip olan sunucu bagimli kalmiyalim

abicim şimdi senin bunu söyleyebiliyor olman için işletim sisteminin lisanslı olması lazım kullandığın bütün oyun ve programların lisanslı olması lazım

dinlediğin hiç bir şarkının filmin klibin vs. korsan olmaması lazım

daha sayamayacağım bir sürü prosedür var

şimdi devlet internet cafelerdeki onlarca lisanssız işletim sistemine göz yumacak bizim kıçı kırık bir user olarak youtube girmemize izin vermicek, ip mizden peşimize düşecek

abicim şimdi senin bunu söyleyebiliyor olman için işletim sisteminin lisanslı olması lazım kullandığın bütün oyun ve programların lisanslı olması lazım

dinlediğin hiç bir şarkının filmin klibin vs. korsan olmaması lazım

daha sayamayacağım bir sürü prosedür var

şimdi devlet internet cafelerdeki onlarca lisanssız işletim sistemine göz yumacak bizim kıçı kırık bir user olarak youtube girmemize izin vermicek, ip mizden peşimize düşecek

doğru söylüyosun ama birinin bilgisayarında yasa dışı mp3, lisanssız MS işletim sistemi veya yazılımlar varsa bu onun sorunudur. BSA kafasına eser de o arkadaşın evini basarsa o zaman problem olur. Ama illegal bir yöntem, klüp olma yolunda ilerleyen bir topluluk sitesinde paylaşılıyorsa orada dur demek gerekir. Aksi halde Youtube'a erişimi yasaklayan mahkeme, illegal yayın yapıldığı için bu siteyi de kapattırabilir. bugüne kadar yazılmış dünya kadar bilgi de uçup gider. google'a "youtube'a girmek" yazarak zaten bin tane yöntem bulabilirsiniz. bu bilgiyi mt sitesinde paylaşmak profesyonelliğe yakışmaz.

Son düzenleme:
doğru söylüyosun ama birinin bilgisayarında yasa dışı mp3, lisanssız MS işletim sistemi veya yazılımlar varsa bu onun sorunudur. BSA kafasına eser de o arkadaşın evini basarsa o zaman problem olur. Ama illegal bir yöntem, klüp olma yolunda ilerleyen bir topluluk sitesinde paylaşılıyorsa orada dur demek gerekir. Aksi halde Youtube'a erişimi yasaklayan mahkeme, illegal yayın yapıldığı için bu siteyi de kapattırabilir. bugüne kadar yazılmış dünya kadar bilgi de uçup gider. google'a "youtube'a girmek" yazarak zaten bin tane yöntem bulabilirsiniz. bu bilgiyi mt sitesinde paylaşmak profesyonelliğe yakışmaz.

evet haklısın senin dediğini yaptım ama çıkan sonuçların hepsi dedem zamanından kalma

yani artık o yöntemler geçmiyor

benım bu lınkı verme nedenım googleye youtube gırme yazdıkdan sonra gırılen sıtelerde acılan youtubeden vıdeo ızleyememe sorunudur benım verdıgım lınkde youtube calısıyor

youtube sorunu bitti

malumunuz youtube kapandımı herkes videolara ulaşamadığı için kıl oluyor
artık sorun yok aşağıdaki linkten kolayca youtube emrinizde

www.usatunnel.com

Hiç bişey anlamadım amerikan bayrağı reklamımı yapıyorsın.Sadece alçak abdnin bayrağı çıkıyor...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar