Yorum yapmıyorum,yorum bekliyorum :)

beyaz yanak lastikler olmamış :p

iki silindirin ortasındaki 5lik foseptik borusumu ne nasıl bişi ööle ya,

bi de artçı pegleri nerde ya baksanıza, artçının oturuşu *alafranga stili gibi olur zannımca,

Son düzenleme:
iso yakma motorunu dur daha yenı servısten cıkıcak resımlerı ekle mutlaka :cat:

Abi bi çıksa ,parayı basacam,bizim site benim motorun slayt gösterisiyle açılacak ama daha çıkmadı bugün yarın çıkar heralde:)

iso geçer seni bu makina ona göre (((((((:)

bende ondan tırsıyorumm:cherry:

ama kafa grrenajı ve farlar 600rr dan cok tiki olmus:p

hadi lennnnnnnnn :p

Konuyu Toplam 17 üye okuyor. (15 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
jesse, caner22, aykan, huceyn, İHTİYAR, dgrmr, over_dose, Thelovingone48, ExTReMa, Bin9yüz85, efendy_iso, karmacoma, aargh, redrose, cemal yortanlı

kitledin milleti (((((((:)
kitlerim :queen:

Ama bilgilendirmek isterim bu makian eğer sağlıklı çalışıyosa deli gider arkadaşlarr

Son düzenleme:
Lastik düşmanı BENZİN düşmanı yazmayıda unutmuş ama arkadaşların dediği gibi pis kaçar...

Mersin İl Temsilcisi
ya teknik bilgiler kısmını nasıl hesaplayıp yazmış bu adam. sanırım mz mühendsi kendileri :p

slm aynı motodan kapodokya ürgüpten motorsiklet tamircisı yalcın ustanın var cıft kafa mz bundan 2 sene önce yaptık
saten nette resmıde varr derdı muayane ve plaka yakıt ayrıı tabııı bı de lastik düşmanııı ama hız canavarıı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olmamış,o blokları üst üste koysaydı dehasına yakışır yeni bir tarz yaratırdı:)

Bence adam emek vermiş..Güzel ve ilginç bir makina olmuş..
Yanlız bu makina herzaman sola çeker.:bounce:..Kasaya ortalayarak oturtamamış..:pr:
Sağ tarafa kilo koymak gerek sürekli..Yada kıçı yan olmalı..:queen:
.
7054049_1018622_yg5l129.JPG

ya teknik bilgiler kısmını nasıl hesaplayıp yazmış bu adam. sanırım mz mühendsi kendileri :p

Abicim ne mühendisi...Ordaki teknik bilgiler gerçek 600RR'ın verileri..:p

Son düzenleme:
muratgergerli abe yanlışın war motor tam ortada bence:mrgreen:Biraz soldan çekmiş.Depo falan düz görünüyo ama benzin kapağından belli oluyo yamuk çekildiği:mrgreen:

Hava filtrelerine kafam basmadı, bu nasıl iş; karbüratörden sonra hava giriyor :mrgreen:

Tarsus gözlü kulede bir moblet tamircisi vardı, 4 silindirli bir motor yapmıştı. Sene 86, fotoğrafını çekmediğim için şimdi üzülüyorum. Bunla kafa kafaya giderdi.

Arkadaşlar bu kadar alay edecek ne var bunda!

Birkere ortada emek var taktir etmeyi beceremiyorsanız alay etmeyin ki kırıcı olmasın.

Ayrıca bu tür özgün çalışmaların neticesinde yamahalar, bmwler, ducattiler ortaya çıkarılmıştır.

Araştırın, göreceksiniz ki avrupalısı japonu bundan çok daha değişik sistemler modeller denemişlerdir.

Kaldıki bu kişinin yaptığı TR imakanları gözönune alındığında hiçde küçümsenecek bir şey değil.

Şöyleki sen - ben ne yaptık yada yapabiliriz yada tanıdığınız vamıdır bu tür bir teknik yaratıcılığa soyunacakta başarı sağlayacak.

Saygılar..

Arkadaşlar bu kadar alay edecek ne var bunda!

Birkere ortada emek var taktir etmeyi beceremiyorsanız alay etmeyin ki kırıcı olmasın.

Ayrıca bu tür özgün çalışmaların neticesinde yamahalar, bmwler, ducattiler ortaya çıkarılmıştır.

Araştırın, göreceksiniz ki avrupalısı japonu bundan çok daha değişik sistemler modeller denemişlerdir.

Kaldıki bu kişinin yaptığı TR imakanları gözönune alındığında hiçde küçümsenecek bir şey değil.

Şöyleki sen - ben ne yaptık yada yapabiliriz yada tanıdığınız vamıdır bu tür bir teknik yaratıcılığa soyunacakta başarı sağlayacak.

Saygılar..

Kurban olurum gardaş gızmaa sennn :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
adam baya emek harcamış herşey güzelde
neden mobilet aynası takmış masraflardan sonra parası buna yetti galibaa..:p

emeğe saygı, abartı olmuş, motor dediğin estetik zarif olacak.

abi mz, çift, eyerki bu işi düzgün yapabildiyse bence zaptedebilene aşkolsun.
ama senin RR ı yermi bilmem :silent: olmazsa bi misafir et abi kapışın siteyede ekle bakalım,kim kimi yemiş:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar