"Yollarda ölmek istemiyoruz" Miting 01/02/2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Moderatör (BBRR)
Moto kuryeler bu işin eziyetini ve sıkıntısını en çok çeken kişiler soğukta yağmurda motor üstündeler. yolda kaza yapan, arıza apan motorculara il desteği onlar veriyor. Bence de böyle bir günde bu arkadaşlarımızı yanlız bırakmamalıyız..

istanbuldan çok uzakta olmasaydım katılmaktan onur duyardım.
çok büyük bir kalabalık olmalı..

bu mitingin yapılmasını dört gözle bekledim ama şubat tatili için balıkesirdeyim.. ilk defa tatil yaptığımıza üzülüyorum.. :( keşke tüm şehirlerde eş zamanlı olarak yapılsaydı.. yüreğimiz sizlerle..

Ne yazıkkı İstanbulda degılım ama sizi desteklıyorum arkadaslar umarım cok fazla sayıda katılan olur ve gene umarım bazılarının aklına dınk eder bıseyler.

inşallah bir aksilik çıkmazsa ordayım bende bunların lafdan anladığı yok bari motor sesinden kornalarından anlasınlar

Mitingi düzenleyenlere teşekkürler. Çok önemli işi yoksa tüm motosiklet kullanıcıları katılmalıdır bence.

Miting afişini mail yoluyla ve farklı sitelerde forum açarak dağıtmalıyızki katılımcı sayısı nekadar çok olursa sesimiz okadar gür çıkar. Haklarımızı gasp edilmesini engellemek için elimizden geleni yapmalıyız ve bunun için kalabalık olarak tepki vermeliyiz.

Son düzenleme:
Bu mitingi düzenleyen ve katılacak arkadaşların ellerine yüreklerine sağlık. Ne yazık ki ben de yer alamayacağım (ankaradayım, işlerim ve sağlık sorunlarım nedeniyle ayrılmam olanaksız şu sıralar) ama herkese duyuruyorum elimden geldiğince, katılmaya teşvik ediyorum. Bence geç bile kalındı, yaşadığımız soruna kamuoyunun ve özellikle yetkililerin dikkatini çekmek için son derece yerinde bir çaba. Kolay gelsin ...

Keşke istanbulda olsam %100 katılırdım maalesef Ankaradayım. Bence Ankarada'da böyle bir eylem mutlaka yapılmalı hatta İstanbuldakiyle eş zamanlı olarak yapılmalı o zaman daha çok ses getirebiliriz...

istanbulda olsam yüzde yüz katılırdım ama ne yazıkkı değiim.

umarım bir çok kişi katılır.

istanbuldaki arkdaşlar bence uzak yakın demeyin işi gücü ayarlayın bu mitinge katılın eminim tüm motorculara çok faydalı olacaktır...
izmirde olsa keşke de bizde destek verebilsek:rendeer:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
iyide orası çok tenha biyer yaa

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İzin mizin hikaye, hangi iş legal ki?
Ben pazar günü çalışıyorum ama gelmeye çalışıcağım, gültekin orada olursun umarım.

istanbul dışında olup bizimle olabilmek istiyen arkadaşlar bu topiği ve onurun topiğini güncel tutmanız bile inanın güzel bir yardım. inşallah hepiniz yerine hepimiz orda olacagız...

yaa ben anlamadım şindi nereye gitcez onur sualemi bunamı yoksa her ikisidemşi:silent:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar