yoldan suziki aynası topladım!!!!

slm arkadaşlar dün akşam saat 22.00 sularında sakin sakin evime dönerken yolda yksek cc li bi suziki (modeline bakamadım) arkamdan hızla yaklaşıp yanımda yavaşladı üstünde 20 li yaşlarda iki tane kasksız ne desem bilmiyom artık kişi diyim vardı kornaya basıp kapışalımmı dediler bendede malum 150 cc scooter :wiinkk: elimle yolu göstererek devam et diye bağırdım bu iki ara gazı çekti kökledi gazı 5 metre ilerde yola bişe düştüğünü gördm dşen şey adamın aynasıydı hemen durup aynayı aldım yoldan o sırada suziki çoktan uzamıştı selektör yaktım ama durmadı neyse bende aldım aynayı eve geldim şimdi hatıra olarak saklıyorum aynayı :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim hayalbuysa'nın aynası uçtu,Sağ ayna, rüzgardan boyası soyulmuştu.
Kumburgaz Celaliye arasında,celaila'nın önünde filan düşmüştür.Tek teker yapıyodum 400 le giderken
sen sakla, ben üç dakka sonra sana uğrar alırım.:)

Kumburgaz Celaliye arasında,celaila'nın önünde filan düşmüştür.Tek teker yapıyodum 400 le giderken

malesef veremem kolay değil bi suzikiyle kapışıp anahtarını alamasamda aynasını almak banane vermem işte saklicam ben onu :queen:

Egzozunda Bende Kalmış Abi ARka StopLa BeraBer :mrgreen::mrgreen:

biraz daha takıp etseydın parça parça suzukı toplardın işte ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Egzozunda Bende Kalmış Abi ARka StopLa BeraBer :mrgreen::mrgreen:
ya biliyorum yabancı yerde değil. Stop zaten lazım olmuyor,arkadan gelen,yetişen yok nasılsa.O yüzden durmadım,durmaya kalksam İzmit'ten geri dönmek zorunda kalacaktım:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
nebiçim sürücüymüş ya.aynanın nasıl düştüğünü boşverin düştüğünü nasıl farketmemiş.

nebiçim sürücüymüş ya.aynanın nasıl düştüğünü boşverin düştüğünü nasıl farketmemiş.

şöyle söyliyim sen o makinayla bi çinli scootera kafa tut ver gazı aynan dşsn durup alırmısın soruyorum sana vatandaş bi dursaydı ben neler dicektim ona ahhhh ah :queen:

iyi olmuş.ben olsam selektör bile yakmazdım.gelseydi yanıma isteseydi önce dağılmayan bi motor al sonra kapışalım derdim:mrgreen::mrgreen::p

hheee usta helal olsun koptum yaw sen yolu gösteriyorsun arkadan aynaları topluyosun biraz daha takip etsen bedavadan suziki motorun olacakmış :p:queen: ne şanslı adamsın yahu :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yolu 5 km kadar takip ettim ama başka bişe bulamadım napalım biyerden başladık bugn ayna yarın gaz kolu ..... :queen:

80 km daha gitseydin keşke,
eksozlarla,arka stop Muratlı'da kalmış,By_star bulmuş:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar