Arkadaşlar usluba dikkat edelim lütfen...
Bir araç sürücüsüne yapılan tacizle Motosikletli bir sürücüye yapılan taciz kesinlikle farklı şeylerdir. Ben araba ile giderken umurumda olmayan teybin sesini biraz daha açıp unuttuğum şeylere motor üstünde tahammül edemiyorum. Neden çünkü en iyi ihtimalle düşeceğim ve yaralanacağım ( En iyi İhtimalle diğerlerini saymak istemiyorum, çok daha kötü yüzlerce ihtimal var) Hele de artçım varsa daha da sinirleniyorum.
Burada arkadaşımıza alenen kastedilmiş, o geçip gitmesine rağmen takip edilmiş arkasından şişeler kutular fırlatılmış vs. vs. Arkadaşımız bir şey yapmış mı hayır, yine de geçip gitmiş...ama o yaşanmışlığın etkisi ile gelmiş foruma içini dökmüş belki de sinirle yazılmış ilk mesaj ki ondan sonrakiler de niyetini de zaten belirtmiş.
Şimdi şu aşağıda ki mesajın sahibi arkadaşı şiddetle kınıyorum, çünkü resmen hakeret etmiş işi sululuğa vurarak...
BIYIKLI br enimıl br enimıla bre enimıl kfma nye bira atyorsn
atarm bujyi grusun gununu dmis
enimilda yk bre gusell enimıl gl br bira icilm demisss
BBRR nin tavrını da tasvip etmiyorum. 33 yaşındayım ve mesleğim gereği 10 yıldır kamu kurumları , emniyet , askeriye, adliye vs. iç içeyim..hangi resmi makam önünde o şekilde medeni medeni hak aranıyor blemiyorum. kendisi hiç karakol, kaymakamlık, savcılık kapısından girdi mi acaba ? Dert anlatmayı filamn denedi mi ? Burada işelr kağıt üstünde yürür, yaz arkadaşım şikayetini derler yazarsın en fazla ifadesini alırlar , tabi o da eğer savcı gerekli görürse...onun için yok merdi kıpti , yok kapasite meselesi yok bilmem ne diyerek burada bir şeyden yakınan bir arkadaşımıza hakeret yağdırmaya kimsenin hakkı yok..
Zaten forumun %80 ini benzer konular, herkes birşeylerden yakınıyor, şikayet ediyor, içini döküyor, bunun ,için burada değil miyiz ? Servise kızıp şikayet eden, markaya kızıp yakınan arkadaşımıza, arkadaşım tüketici halem heyetine git burası eğitimli,kapasiteli,yurtdışılı motor forumu, biz motor felsefesi dışında konu konuşmuyoruz ,senin gibi konuşanları da hakkı ile paylıyoruz mu diyelim.
Diyeceklerim bunlar, kimseyi kırmak istemem ama uslup beni gerçekten rahatsız etti...