Yolda kaldım! TEŞEKKÜRLER =)

Evet arkadaşlar benim motorla (ledow 250cc) Bu akşam saat 19:45 civarında Soğanlık la Kartal arasında E5 üzerinde yolda kaldım benzin bittiği için. :pr:

Motorda benzin durumunu gösteren bişiy olmadığı için ben kilometre saatine göre benzinlik arıyordum yaklaşık192 km olmuştu çünkü bende Kartal Topselviye geliyodum Kartalda benzin alacaktım ki, motor bana o şansı vermedi.

Çektim sağa kitledim motoru, aldım elime telefonu, o anda siyah scooter lı bi abimiz yaklaştı ve durdu artçıyısla birlikte.

Hayırdır kardeş dedi, bende durumu anlattım tabi.

İlerde bir benzinlik vardı. Abinin scooter 150 lik filan sanırım inceleyemedim fazla.

Direksiyonu tutabilirmisin dedi, tutarım ama nasıl yani dedim. :silent::silent:

İticem ben seni dedi. :queen::queen::queen:

Ben şaşkın şaşkın bakıyorum tabi. :queen::queen::queen:
Abi dedim seninde dengeni bozarım ben koşarak giderr 1 litrede olsa bişiyler alırım dedim ama abi yok dedi, sen tut direksiyonu gerisine karışma. :queen::queen::queen:

Abi sağ ayanı dayadı benim çanta demirine, yaklaşık 1-1.5 km emniyet şeridinde itti benim motoru. Benzinliğin oraya gelince bıraktı. Bende hemen benzin aldım işe geldim.

Şimdi sana sesleniyorum abi; beni duyuyorsundur umarım, traji komik bir hikaye oldu, Allah senden razı olsun, motorcunun kötü gün dostu yine motorcu :cat::cat::cat:
Eğer buralardaysan sana bir yemek borcum olsun, görüşelim abi :mrgreen:

Benim moto-sohbet bölümünde açtığım motosiklet kardeşliği konusuna uyan olaylar yaşamışsın geçmiş olsun örnek motorculuk budur diyorum.:cat: Tabii seninde benzin konusunda daha dikkatli olman lazım..

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
bunu orda kendisine sorsaydın keşke..
ama bir yardımlaşma örneği daha :)

Cidden çok mutlandıracak bir olay geçmış başından,
gerçi daha basitte olabılırdı(benzın verebılırdı mesela 500gr kadar)
ama gerçekten buyuk cesaret,
en ufak bı denge kaybı sana yardım etmeye calışan için hazın sonlanabılırdı,

Tebrikler,,,

bizim arap ismail olmasın

GKN nin motorunu çınarcıktan istanbula kadar itmişliği wardır ister inanın ister inanmayın

yawru bu arada geçmiş olsun yine yorulmadan halletmişsin işini

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sen bu motoru Konya'dan mı Tekirdağ'dan mı aldın?
Fena iciyor:)
192 km de max 6,5 litre yakmalı.
Depo 6.5 lt degil ki.

Benim moto-sohbet bölümünde açtığım motosiklet kardeşliği konusuna uyan olaylar yaşamışsın geçmiş olsun örnek motorculuk budur diyorum.:cat: Tabii seninde benzin konusunda daha dikkatli olman lazım..

Ben en az bi 20 km daha yapar diye bekliyodum artık daha dikkatli olucam :)

bunu orda kendisine sorsaydın keşke..
ama bir yardımlaşma örneği daha :)

Abi Mt üyesimin demedim ama teşekkür ettim tabiki. :)

Cidden çok mutlandıracak bir olay geçmış başından,
gerçi daha basitte olabılırdı(benzın verebılırdı mesela 500gr kadar)
ama gerçekten buyuk cesaret,
en ufak bı denge kaybı sana yardım etmeye calışan için hazın sonlanabılırdı,

Tebrikler,,,

Sordum benzinin varmı diye oda çok az var diyince bişiy diyemedim ben bi koşu alır gelirim abi dedim ama nafile :mrgreen:

bizim arap ismail olmasın

GKN nin motorunu çınarcıktan istanbula kadar itmişliği wardır ister inanın ister inanmayın

yawru bu arada geçmiş olsun yine yorulmadan halletmişsin işini

Sorma kardeşim sağolsun bana yürütmedi o yolu :)

Sen bu motoru Konya'dan mı Tekirdağ'dan mı aldın?
Fena iciyor:)
192 km de max 6,5 litre yakmalı.
Depo 6.5 lt degil ki.

Çok fena içiyor hocam kafası bi dünya şuan :mrgreen: sanırım tekirdağlı bu :queen::queen::queen:

9 litre deposu karbüratör ayarsız şuan birazda devir yaptırıyorum açılsın diye ama tahmin etmemişdim 200 den önce biticeni daha dikkatli olucam bundan sonra :)

şu itme olayını bi türlü kafamda canlandıramadım ya :D

bi aksam gel goztepeye nasıl oldugunu gosterelim sana suanda video yok olsa eklerdim enson cınarcık donusu 160la srad itiodu bzm usta:p

burada arkadasım sanada gecmiş olsun bence dikkat etmeyi brk git bi ayar yaptır bian once:)

bi aksam gel goztepeye nasıl oldugunu gosterelim sana suanda video yok olsa eklerdim enson cınarcık donusu 160la srad itiodu bzm usta:p

burada arkadasım sanada gecmiş olsun bence dikkat etmeyi brk git bi ayar yaptır bian once:)

Şuan plazanın otoparkında şeytan diyo al tornavidayı dal :mrgreen::mrgreen:Saat 02:20 bu arada :mrgreen::mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
9 litre deposu karbüratör ayarsız şuan birazda devir yaptırıyorum açılsın diye ama tahmin etmemişdim 200 den önce biticeni daha dikkatli olucam bundan sonra :)
karburatoru kim kurcaladı ki?
2V49FMM

kodlu motorlarda onbinlerce km karburatore el suren olmaz

karburatoru kim kurcaladı ki?
2V49FMM

kodlu motorlarda onbinlerce km karburatore el suren olmaz

Servis sorunum var da :pr::pr::pr::pr:
neyseki artık değiştridim servisi

şu havada bile jikle açmadan çalıştırabiliyorum yau, 2009 a girerkene herşeyi biticek inşallah motorumun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar