- Konu Yazar
Cümleten iyi akşamlar. Motosikletin bir problemi yoktu ve genellikle üst devirlerde
kullanıyordum alt devirleri zayıf diye.(12000 devir çeviriyo-7500-10000 arası kullanıyorum)
Durum şU:5000-5500 devirlerdeyken, gaz kolu çevriliyken sanki gazı tamamen kapatmışım gibi
duraksama, birden ileriye hamle yaparak aniden ileri atılma tarzı hareketlerle başladı bugün iş dönüşü,
malum yerler de ıslak, günlük 70 km kullanımım var,yarısı akmayan trafikte, son on km'de oldu.Mecburen 2.3.viteslere aldım,yüksek hızda asfaltla sevişmemek ya da bi tamponda patlamamak için..
Gaz yememe gibi bişey sanki,maalesef sadece kullanmayı biliyorum..
Ayrıntılı anlatımım da tespit konusunda doğruyu bulmak maksatlı.Tam o esnada gazı bırakmışım gibi
stop etti, yolda kaldım..
Bujiler yeni sayılır 1750 km nce değişti yağıyla beraber, baktım yağda eksilme yok..
Boşta çalışıyor, bekleyince stop etmiyor..çalıştırırken gaz vermek istiyor..
Şişti hararet yaptı desem, yaz ortasında 250-300 km molasız kullandığım oldu..
Gaz teli takılsa üst devirde neden problem yok..
Bikaç kere tekrarladı, başka yolu yok dedim,düşük vites tapagaz, eve gelebildiğime şükrettim
yağmurda, devir 5000-5500'e indiğinde yapıyor gibi..
Sabahın köründe işe gideceğim ve toplu taşımayla gidemem her türlü geç kalırım.
Motosikletin nesine bakayım arkadaşlar şimdi ben..neden kaynaklanabilir bu akşam
çözmem lazım..Acele ve dağınık yazdım kusura bakmayın, teşekkür ediyorum şimdiden..
kullanıyordum alt devirleri zayıf diye.(12000 devir çeviriyo-7500-10000 arası kullanıyorum)
Durum şU:5000-5500 devirlerdeyken, gaz kolu çevriliyken sanki gazı tamamen kapatmışım gibi
duraksama, birden ileriye hamle yaparak aniden ileri atılma tarzı hareketlerle başladı bugün iş dönüşü,
malum yerler de ıslak, günlük 70 km kullanımım var,yarısı akmayan trafikte, son on km'de oldu.Mecburen 2.3.viteslere aldım,yüksek hızda asfaltla sevişmemek ya da bi tamponda patlamamak için..
Gaz yememe gibi bişey sanki,maalesef sadece kullanmayı biliyorum..
Ayrıntılı anlatımım da tespit konusunda doğruyu bulmak maksatlı.Tam o esnada gazı bırakmışım gibi
stop etti, yolda kaldım..
Bujiler yeni sayılır 1750 km nce değişti yağıyla beraber, baktım yağda eksilme yok..
Boşta çalışıyor, bekleyince stop etmiyor..çalıştırırken gaz vermek istiyor..
Şişti hararet yaptı desem, yaz ortasında 250-300 km molasız kullandığım oldu..
Gaz teli takılsa üst devirde neden problem yok..
Bikaç kere tekrarladı, başka yolu yok dedim,düşük vites tapagaz, eve gelebildiğime şükrettim
yağmurda, devir 5000-5500'e indiğinde yapıyor gibi..
Sabahın köründe işe gideceğim ve toplu taşımayla gidemem her türlü geç kalırım.
Motosikletin nesine bakayım arkadaşlar şimdi ben..neden kaynaklanabilir bu akşam
çözmem lazım..Acele ve dağınık yazdım kusura bakmayın, teşekkür ediyorum şimdiden..