Sevgili Dostlar ,
Nihayet motorumdaki stop etme problemi giderildi ...
Sökülen beyni kendi gözümle gördüm , tamamen kararmış içi , devrelerin bir kısmı erimiş , kesinlikle üretim hatası , şu an değişti ve problem kalmadı ...
Bu arada ilginç bir nokta , sizin SS'ler nasıl bilmiyorum ama , Bisan Roadstar ile ilgili neden daha pahalı olduğuna dair bir kaç şey öğrendim ... Tabii SuperShadow parçalarını bilmiyorum ...
Benim yeni servis aslında Suzuki Servisi ...
** Karburatorüm orijinal Mikuni (Yamaha - Suzuki vb. gibi pahalı 250 cc'lik motorların birebir aynısı ) ve performans karbüratorü olarak anılıyormuş ...
** Beyin kesinlikle ve kesinlikle Suzuki ve Yamaha'nın 1100'lük motorlarına bile taktığı orijinal Japon ve en kalitelisi ...Gözümle Suzuki 1000'lik Racing üzerinde gördüm aynı beyini serviste ve hatta benim beyin sıfır Suzuki'den sökülüp takıldı ...Garantiden yeni beyin gelince o Suzukiye takılacak...
**CDI ünitesi Suzuki - Yamaha ve Kymco Venox ile aynı marka ve seri ...
** Tek kötü tarafı şanzıman maalesef buz gibi 100% Çin ...
** Bu arada bizim motorlarda yan sehpa müşürü var Viceroy Hocam ... SS'lerde yok mu? Ayaklık indiği anda stop ediyor ve kaldırmadan çalışmıyor !
Bu durumdan benim motorun neden 5,850 YTL olduğu ve serviste enfazla parça için 12 saat beklediği (günlerce değil) ve tüm parçaların tedarik süresinin 12 saati geçmediği anlaşıldı....
Hepinize yardım ve yorumlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum , İyi ki varsınız !
Selamlar