Yolcu Yolunda Gerek

Amin Arkadaşlar sizlerin iyi dilekleri benim için moral oldu .teşekkürler:rendeer:

Haydi bakalım hayırlı yolculuklar
Kamyonlara tırlara ve otobuslere dikkat :wiinkk:

Korkut 250 buradaki ustalar 2 molanın yeteceğini düşünüyorlar ama sanki o yolda 2 mola yetmez gibi geliyor bana. Naçizhane fikrim 3 mola verip daha rahat gitmen olacaktır. Ayrıca eğer Kastamonuya gidiyorsan cideye gitmeden dönme derim. Özellikle ciderosu görmeden gelme...!
ALLAH Kaza bela vermesin hayırlı yolculuklar.

Yolun açık olsun :cat:

Haydi bakalım hayırlı yolculuklar
Kamyonlara tırlara ve otobuslere dikkat :wiinkk:

Korkut 250 buradaki ustalar 2 molanın yeteceğini düşünüyorlar ama sanki o yolda 2 mola yetmez gibi geliyor bana. Naçizhane fikrim 3 mola verip daha rahat gitmen olacaktır. Ayrıca eğer Kastamonuya gidiyorsan cideye gitmeden dönme derim. Özellikle ciderosu görmeden gelme...!
ALLAH Kaza bela vermesin hayırlı yolculuklar.

Sağolun arkadaşlar Sadık 1453 memleketim Kastamonu ben Cideye 7 -8 defa gittim çok güzel bir ilçe bende tavsiye ediyorum gezilip görülecek yer. Abanada öyle zaten Kastamonudan sonra şöyle bir güzergah izleyeceğim..
Taşköprü 6 gün--Sinop 2 gün--Türkeli 3 gün--Abana 2gün--İnebolu 1gün Sonra tekrar Taşköprü ve İstanbul İki hafta içerisinde yapacağım kilometre yaklaşık 1700 km ALLAH utandırmasın Önce ALLAH a sonra motosikletime güveniyorum inşallah sorunsuz bir şekilde dönerim...:cat:

5 temmuz cumartesi sabah 06:15 de yola çıktım. ist-ankara otobanı üzerinden ordan karabük ve kastamonuya vardım öğlen 12:25 de ordaydım. 3 defa mola verdim. 6 temmuz pazar günü kastamonu devrakaniden yola çıktım taşköprü hanönü durağan boyabat vezirköğrü havza üzerinden amasyaya vardım. Daha sonra memleketim olan amasya'da bir hafta kadar kaldım ve civarda epeyce bi gezdim. toplamda 2300 km yol yaptm. yani neticeye gelecek olursak 2 yada 3 mola yeter dostum :)

5 temmuz cumartesi sabah 06:15 de yola çıktım. ist-ankara otobanı üzerinden ordan karabük ve kastamonuya vardım öğlen 12:25 de ordaydım. 3 defa mola verdim. 6 temmuz pazar günü kastamonu devrakaniden yola çıktım taşköprü hanönü durağan boyabat vezirköğrü havza üzerinden amasyaya vardım. Daha sonra memleketim olan amasya'da bir hafta kadar kaldım ve civarda epeyce bi gezdim. toplamda 2300 km yol yaptm. yani neticeye gelecek olursak 2 yada 3 mola yeter dostum :)

Eyvallah hocam iki mola verecektm ama sonra üç mola vermeye karar verdim...

Evet Arkadaşlar nasipse Çarşamba günü İstanbul Kastamonu yolculuğum başlıyor .Sabah saat 04:00 da yola çıkacağım Yaklaşık 550 km lik Bir yolculuk olacak.Her şey tamam yalnız Sizin duanız ve iyi dilekleriniz eksik.İki defa mola vermeyi düşünüyorum.Bu yaz sıcağında yeterlimidir sizce motosiklet açısından???:cat:

mola vermek için kendini sakın kasma bırak canın nerede nası isterse öyle ver anladığım kadarı ile gidiş otobandan olacak heralde. çok uzun yolculuklarda insan otobanda pek yavaş gittiği hissine kapılıyor buna dikkat et. yorulduğunu hissetiğin anda kendine güzel bir dinlenecek yer bak. illa tesis olmasına gerek yok. resim çekmek için dur misal. yanına su al çünkü sıcak ve vucut su kaybedecek. allaha emanet ol dikkat et kamyonları sollarken dikkat et. ha bide çok yavaş gidip arkana yapışan araçları aynandan iyi kontrol et bunlar benim sana tavsiyelerim.

hayırlı yolculuklar olsun güle güle git gel resimlerinle senin gittiğin yerleri bizde yaşıyalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar