Yolun açık olsun :cat:
Haydi bakalım hayırlı yolculuklar
Kamyonlara tırlara ve otobuslere dikkat :wiinkk:
Korkut 250 buradaki ustalar 2 molanın yeteceğini düşünüyorlar ama sanki o yolda 2 mola yetmez gibi geliyor bana. Naçizhane fikrim 3 mola verip daha rahat gitmen olacaktır. Ayrıca eğer Kastamonuya gidiyorsan cideye gitmeden dönme derim. Özellikle ciderosu görmeden gelme...!
ALLAH Kaza bela vermesin hayırlı yolculuklar.
5 temmuz cumartesi sabah 06:15 de yola çıktım. ist-ankara otobanı üzerinden ordan karabük ve kastamonuya vardım öğlen 12:25 de ordaydım. 3 defa mola verdim. 6 temmuz pazar günü kastamonu devrakaniden yola çıktım taşköprü hanönü durağan boyabat vezirköğrü havza üzerinden amasyaya vardım. Daha sonra memleketim olan amasya'da bir hafta kadar kaldım ve civarda epeyce bi gezdim. toplamda 2300 km yol yaptm. yani neticeye gelecek olursak 2 yada 3 mola yeter dostum![]()
Evet Arkadaşlar nasipse Çarşamba günü İstanbul Kastamonu yolculuğum başlıyor .Sabah saat 04:00 da yola çıkacağım Yaklaşık 550 km lik Bir yolculuk olacak.Her şey tamam yalnız Sizin duanız ve iyi dilekleriniz eksik.İki defa mola vermeyi düşünüyorum.Bu yaz sıcağında yeterlimidir sizce motosiklet açısından???:cat: