Yolcu Yolunda Gerek

Evet Arkadaşlar nasipse Çarşamba günü İstanbul Kastamonu yolculuğum başlıyor .Sabah saat 04:00 da yola çıkacağım Yaklaşık 550 km lik Bir yolculuk olacak.Her şey tamam yalnız Sizin duanız ve iyi dilekleriniz eksik.İki defa mola vermeyi düşünüyorum.Bu yaz sıcağında yeterlimidir sizce motosiklet açısından???:cat:

Hayırlı yolculuklar. 550 km yol için 2 defa mola vermek en idealidir zaten.

Hayırlı yolculuklar.. Allah Kaza bela vermesin inşallah..

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hayırlı yolculuklar. Kazasız belasız git gel inşallah. :cat:

hayırlı yolculuklar allah kaza bela vermesin sağ salim gidip gelirsin inş. abijim:rendeer::bounce:

Son düzenleme:
Hayırlı yolculuklar Korkut abi.Eğerki yol zevk veriyorsa, çok acelen de yoksa bence etrafı izle 3-4 mola var:cat:

Hayırlı yolculuklar...
Fikrim şu :D zorunlu şartlar dışında canın istediğinde mola ver :D
1 ay içinde de ben sanırsam istanbul->zonguldak yolculuğuna çıkacağım :D

Evet Arkadaşlar nasipse Çarşamba günü İstanbul Kastamonu yolculuğum başlıyor .Sabah saat 04:00 da yola çıkacağım Yaklaşık 550 km lik Bir yolculuk olacak.Her şey tamam yalnız Sizin duanız ve iyi dilekleriniz eksik.İki defa mola vermeyi düşünüyorum.Bu yaz sıcağında yeterlimidir sizce motosiklet açısından???:cat:

Ö.Z.€.R;1173701' Alıntı:
Hayırlı yolculuklar. 550 km yol için 2 defa mola vermek en idealidir zaten.

Hayırlı yolculuklar.. Allah Kaza bela vermesin inşallah..

Hayırlı yolculuklar. Kazasız belasız git gel inşallah. :cat:

hayırlı yolculuklar allah kaza bela vermesin sağ salip gidip gelirsin inş. aibijim:rendeer::bounce:

Hayırlı yolculuklar Korkut abi.Eğerki yol zevk veriyorsa, çok acelen de yoksa bence etrafı izle 3-4 mola var:cat:

Hayırlı yolculuklar...
Fikrim şu :D zorunlu şartlar dışında canın istediğinde mola ver :D
1 ay içinde de ben sanırsam istanbul->zonguldak yolculuğuna çıkacağım :D

Teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için niyetimde iki defa mola vermek var ama bilinmez daha fazlada olabilir .giderken gezme şansım olmayabilir ama geri dönüşte geze geze geleceğim.:rendeer:

hocam ilk önce kazasız belasız yolculuklar dilerim. Keyfili bir yolculuk olur inşallah. İki mola ise güzel ve yeterli. ama bak eğer belli bir süre sonra bileklerinde ve ellerinde hafif uyuşma falan olursa yine mola ver. kan dolaşımın tekrar yerine gelsin. Bir de motosikletle giderken bazen müsait anlarda ayakları kolları ara ara oynak hareket ettir pozisyon değiştir.

hocam ilk önce kazasız belasız yolculuklar dilerim. Keyfili bir yolculuk olur inşallah. İki mola ise güzel ve yeterli. ama bak eğer belli bir süre sonra bileklerinde ve ellerinde hafif uyuşma falan olursa yine mola ver. kan dolaşımın tekrar yerine gelsin. Bir de motosikletle giderken bazen müsait anlarda ayakları kolları ara ara oynak hareket ettir pozisyon değiştir.

İyi dileklerin için teşekkür ederim tavsiyene uyacağım :cat:

Buna sevindim. Kastamonu benim memleketim. Doğası ve insanları çok güzeldir. Bana göre Wallace'nin dedikleri doğru. Genel durumuna göre gerketiğinde mola vermekten kaçınma. İyi yolculuklar. Çektiğin resimler olursa onları da bizimle paylaş.

Hayırlı yolculuklar gule gule gıt kazasız belasız :) Ahh ya bende cok ıstıyorum boyle yol yapmak alsam sole 250cc ve ustu vıteslı bı makına hemen yapacam planımı :)

şimdiden iyi yolculuklar. kastamonu civarları eşşiz doğası ve virajlı dağ yollarıyla tam bi motosiklet keyif parkuru.
gidilmesi gereken yerlerimizden.
gitmişken bi banduma yemeği de yemek lazım.
kazasız belasız sorunsuz sürüşler...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlısı ile gidin hayırlısı ile gelin inşallah allah kaza bela vermesin.

Buna sevindim. Kastamonu benim memleketim. Doğası ve insanları çok güzeldir. Bana göre Wallace'nin dedikleri doğru. Genel durumuna göre gerketiğinde mola vermekten kaçınma. İyi yolculuklar. Çektiğin resimler olursa onları da bizimle paylaş.

Hayırlı yolculuklar gule gule gıt kazasız belasız :) Ahh ya bende cok ıstıyorum boyle yol yapmak alsam sole 250cc ve ustu vıteslı bı makına hemen yapacam planımı :)

şimdiden iyi yolculuklar. kastamonu civarları eşşiz doğası ve virajlı dağ yollarıyla tam bi motosiklet keyif parkuru.
gidilmesi gereken yerlerimizden.
gitmişken bi banduma yemeği de yemek lazım.
kazasız belasız sorunsuz sürüşler...

allah yolunu açık etsın kardeşim hayırlı yolculuklar

Kazasız belasız hayırlı yolculuklar dilerim.. :rendeer:

hayırlısı ile gidin hayırlısı ile gelin inşallah allah kaza bela vermesin.

İyi Dileklerinize teşekkür ederim arkadaşlar Kastamonu doğayla iç içe olan güzel bir ilimiz fotoğraf çekeceğim çekmez olurmuyum sizlerle paylaşacağım sevgili arkadaşlar:cat:

110 km/h ile gitsen sürekli 550 km 5 saat eder...
bence 2 mola çok az...3-4 mola vermelisin bence :cat:

Evet 3 defa mola vermeye karar verdim.Ama geri dönüşte 550 km yi 3 günde geleceğim..Geze geze.Tadını çıkarta çıkarta....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar