- Konu Yazar
ÖZEL YAPIM HARLEY DAVİDSON :queen::queen::queen:
http://img19.imageshack.us/img19/7695/fotoraf0190.jpg
http://img19.imageshack.us/img19/7695/fotoraf0190.jpg
dolu dolu bir makina fazlası var ama eksiği yok cinsinden. ama yinede benim tarzım değil.
Diger harleylerden ayriran ozelligi nedir ?
Ben fark goremedim siradan bi harley bu ?
Yok boyle bi makina demissin ama , benim motosikletimi biraktigim garajin 3 kati bunlardan 10larcasini iceriyor , hakkaten tarzim olmadigi icinmidir nedir inanilmaz itici motosiklet.
özel yapım makinalar bunlar bildiğim kadarıyla sadece 100 tane üretilmişti bizim bu gördüğümüz 13.sü:mrgreen:
3 ay kadar önce bu motor , sahibi tarafından satılması için İstanbul Kızıltopraktaki dükkanların birisinde duruyordu. almaya çalıştım ancak param yetişmedi. ( şimdi o mevcut parada kalmadı ya neyse )
Satıcının söylediğine göre bu Harley Davdidson firması tarafından özel üretilmiş 100 motordan 13. olanı.
Çok ama çok başarı bir airbrush çalışması yapılmış. ön çamurluktaki boya gerçek alev gibi duruyor. hiç bir motorda görmediğim parlaklıkta bir vernik atılmış.motordaki tüm vidalar üzerinde harley davidson yazanlarla değiştirilmiş. ( buna ne gerek vardı anlamadım )
arka egzostlar İndian egzostlarına benzetilmiş. hatta her iki yanda egzost olması için manifolttan bir ek çıkartılarak solada bir egzost tüpü takılmış. ancak soda kalan egzosttan az çıkış oluyor . bunu ilk görünce bende silindirlerde bir sıkıntı var zannetmiştim. ancak sağ tarafına baktığımda olayı anladım. amortisörler dahil her parça custom olanıyla değiştirilmiş.sırf selesi 1.500 dolar civarı.egzostun yapısından dolayı , rölanti sesi bile aşırı yüksek.
Sahibi satmaktan vazgeçip geri almış kızıltopraktaki dükkandan.bana ilk 18.500 euro denilmişti. sahibinden.com'a 18..000 eurodan ilan verilmişti. en son 17.500 gibi bir rakamdan bahsediliyordu.custom la uğraşanlar bilir. sırf üzerindeki aksesuarlar tahmini 20.000 euro civarı. çok ama çok güzel bir harley.tam evladiyelik bir alet